Speciale actie winterpakketten

Back to Nieuws en updates
All-in winterfeest

Speciale actie winterpakketten

Om de komst van de winter te vieren, is er een leuke speciale actie voor onze winter pakketten! Dit zijn all-in wintercatering arrangementen die ideaal zijn voor bedrijven die buiten iets willen vieren voor hun personeel of klanten (binnen kan eventueel ook)! Ook voor particuliere feestjes die gepland zijn voor deze winter, zijn deze pakketten zeker leuk!

Vanzelfsprekend houden wij rekening met de huidige RIVM maatregelen ter voorkoming van Corona. Indien u wilt weten hoe wij dit in acht nemen, kunt u contact met ons opnemen. Buitenfeesten zijn ook zeer geschikt om de 1,5m te waarborgen (afhankelijk van de grootte van het buitengedeelte natuurlijk).

De speciale actie:

Op al onze winterpakketten krijgt u een korting van 10% en krijgt u er gratis 4 statafels met luxe rok bij!

Voor verdere informatie over de winterpakketten en voorwaarden, verwijs ik u naar de pagina winterpakketten, of voor verdere informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Geldigheid

Als u uiterlijk 28 februari 2021 een offerte aanvraagt en bevestigd voor een opdracht binnen 2021 krijgt u 10% korting op het winterpakket en 4 gratis statafels met luxe rok.

Heeft u interesse in de winterpakketten speciale actie?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een e-mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie van ons.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates