Gepofte kastanjes

MijnPartyservice heeft een leuk Herfst/Winter concept: gepofte kastanjes!

De kastanjes worden op locatie op een barbecue gepoft en zijn ideaal voor bij kleine en grote (buiten-)feestjes! De ideale (gezonde) snack voor in de koudere maanden! Ook leuk in combinatie met andere winterse concepten!

 

Gepofte kastanjes op locatie

MijnPartyservice heeft nieuw als leuk Herfst/Winter concept: gepofte kastanjes!  Deze kastanjes poffen wij echt op locatie. Deze lekkere wintersnack is zeer leuk als los concept, maar ook bij een winter totaal feest. Ook geven ze een lekkere geur af, waardoor u de gasten ook naar u toe lokt!

Gepofte kastanjes

Gepofte kastanjes zijn tamme kastanjes die gepoft worden op een barbecue. Door het poffen komt de smaak vrij van de kastanje. De kastanjes smaken lichtelijk zoet, maar met verwijderen van het bruine schillen velletje zijn ze iets minder zoet. Op beide manieren worden ze gegeten; met of zonder schil.

Combineren met…..

De gepofte kastanjes kunnen heel makkelijk gecombineerd worden met een van onze andere winterconcepten.  De kastanjes zijn zeer passend met bijvoorbeeld: Trdelník, warme chocolademelk of glühwein.

Kosten

Wilt u deze gepofte kastanjes op locatie hebben? Vanaf € 75,00 kunt u genieten van onze kastanjes.
Voor dit bedrag krijgt u de barbecue met benodigdheden (tangen, grillbakjes, kastanjepannen, houtskool/briketten of gas).
Op basis van beschikbaarheid word er ook een tentje van 3 x 2 meter bijgeleverd.
De kastanjes kosten € 4,50 per portie van 100 gram per persoon.
natuurlijk kan de portie grootte worden aangepast mocht u kleinere porties willen.

Personeel

Ons personeel poft de kastanjes graag voor u op locatie en zal zorgen voor een sfeervolle beleving! De kosten hiervoor zijn: € 29,95 ex. BTW per uur.

Heeft u interesse in gepofte kastanjes op locatie?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Gepofte kastanjes” te beoordelen