Warme chocolademelkkraam

195,00 v.a. prijs

In de koudere en feestelijke winterperiode is een warme chocolademelk kraam met heerlijke warme chocolademelk een eenvoudig, maar zeer leuk concept wat veel bekijks trekt. Deze gezellige winterkraam zal zeker de aandacht trekken. Leuk voor bij diverse winterse evenementen zowel voor particulieren, scholen, winkels en bedrijven!

Warme chocolademelk kraam
De warme chocolademelkkraam is uitermate geschikt voor het uitdelen van lekkere warme chocolademelk. Heerlijk voor bij de koude dagen. De kraam is zeer geschikt voor diverse (winterse vieringen), Met onze apparatuur kunt u grote groepen binnen korte tijd voorzien van de lekkerste warme chocolademelk (met slagroom). De speciale chocolademelk dispenser geeft een gezellige uitstraling en afhankelijk van de groepsgrootte die u wilt voorzien en natuurlijk de tijd waarin dit moet gebeuren, kunnen wij voldoende extra ketels erbij leveren. De warme chocolademelk kraam is zowel met als zonder personeel te huren.

Deze winterkraam wordt standaard voorzien van een winterse uitstraling, maar desgewenst zelfs geheel gepersonaliseerd worden. Onze winterkraam kan natuurlijk ook voorzien worden met bijvoorbeeld: warme stroopwafels op locatie, lollywafels of Brusselse wafels (ook mogelijk met toppings), poffertjes, erwtensoep en noem zo maar op.

De prijzen per eenheden
Chocolademelk met slagroom, incl. 180cc drinkbekers (hotcups) per 100 stuks: € 55,00
Chocolademelk zonder slagroom, incl. 180cc drinkbekers (hotcups) per 100 stuks: € 40,00

Alle verdere bovenstaande en overige prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden?
Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl en natuurlijk kunt u ook bericht versturen via onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen één uur een reactie van ons.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Warme chocolademelkkraam” te beoordelen