Smoothiebar

175,00 v.a. prijs

Gezond en lekker, fruit en smoothies; het is onlosmakelijk met elkaar verbonden. De smoothiebar is een leuk concept op locatie; de lekkerste smoothies vers gemaakt van het lekkerste fruit en groenten en de heerlijkste ingrediënten. Een vrolijk aangeklede smoothiebar of een gezellig verlichte en gekoelde smoothiebar van waaruit verschillende soorten smoothies worden uitgedeeld. Alle benodigdheden passen op en in de smoothiebar waardoor er makkelijk mee te werken is, en het netjes en overzichtelijk erbij ligt.

De smoothiebar

Het drinken van verse vruchtensappen, zuivelproducten en groenteproducten is in de huidige generatie kenmerkend voor de leefstijl. We zijn ons bewust van het belang van een gezond drink- en eetpatroon. Het gebruik van verse ingrediënten sluit aan bij dee trend.

Ook MijnPartyservice vindt een gezonde levenstijl, met verse ingrediënten erg belangrijk. Vandaar dat wij ook een leuke smoothiebar hebben, waarvan wij overheerlijke verse smoothies voor u kunnen maken. Wij hebben een speciale smoothiebar ‘het koelbuffet’ om ze goed koud te houden, maar het is ook mogelijk op een stijlvolle LED lounge bar, of vanaf een leuke kraam of tafel.

De werkwijze

Wij werken altijd verschillende soorten vers fruit, verse groenten, yoghurt, melk of jus d’orange. Het vers fruit wordt door ons grotendeels in onze productieruimte even gesneden en ingevroren, zodat wij kunnen zorgen dat wij een korte tijd een groot aantal smoothies vers kunnen maken. Verder bereiden wij alles vanaf de smoothiebar en mixen deze smoothies in onze blenders op locatie.  De smoothies worden daarna geplaatst in de koelbakken met crushed ice met vrolijk gekleurde rietjes. Om een gezonde, fleurige en gezellige look aan de smoothiebar te geven decoreren wij deze ook nog meer met vers fruit (en soms ook groenten).

De smoothies

Enkele voorbeelden van vers fruit smoothies:

  • bananenshake (banaan,  yoghurt en vanille) -> rijk aan kalium, en belangrijk in de regeling van de bloeddruk
  • bramen/bosbessen (met verse yoghurt) -> boordevol antioxidanten! Misschien wat zuur, maar worden lekker zoet met een vleugje honing!
  • aardbeien/frambozen (met jus d’orange) -> de populairste soorten zacht fruit worden verenigd!
  • aardbeien/banaan (met verse yoghurt) -> bevatten ijzer, kalium en vitamine B&C, en zijn lekker zoet!
  • Meloen/mango (met jus d’orange) -> heerlijk zacht en fris van smaak, boordevol vitamines!
  • Mango & kokos met kokosmelk -> een tropische, romige smoothie, boordevol mineralen en kokos helpt bij het verlagen van een te hoge bloeddruk

Enkele voorbeelden van verse groente smoothies:

  • Creamy avocado vanilla smoothie -> boordevol gezonde vetten en vezels, en een lekkere romige smaak!
  • Wortel/ananas -> lekker fris, en bevat enzymen die de spijsvertering bevorderen, ontstekingen tegengaan en zwellingen verminderen
  • Mix van rode biet -> lekker gezond, geen vet, en veel vezels (en lekker zoet!)
  • Verfrissende komkommer smoothies -> heerlijk fris en houdt je vochtgehalte in balans!

Dit zijn enkel maar een paar smoothies uit ons assortiment. Wij zorgen altijd voor een grote mix van smoothies die wij op locatie kunnen maken en aanbieden, zodat er voor ieder wat wils is.

Vanzelfsprekend kunnen wij ook smoothies op aanvraag. Heeft u zelf bepaalde voorkeuren? Graag horen wij dit van te voren, zodat wij hier rekening mee kunnen houden en hiervoor de juiste ingrediënten kunnen meenemen.

Prijzen:

Smoothies 0,2L, diverse smaken, prijs per stuk: €1,85

Smoothies 0,4L, diverse smaken, prijs per stuk: €3,25

Huur smoothiebar (koelbuffet of LED lounge bar): €175,00 i.c.m. smoothies op locatie

Deze zijn voor de standaard, maar zeer lekkere smoothies. De luxere smoothies zijn €2,45 / €3,75 per stuk

Deze prijzen zijn exclusief BTW, personeelskosten en transportkosten.

De smoothiebar op feestjes

De smoothie bar heeft een fleurige, gezonde en gezellige uitstraling en de smoothies zijn lekker en gezond. Hierdoor is de smoothiebar dan ook inzetbaar voor een zeer brede groep; van bedrijfsfeesten tot aan beurzen en van bruiloftfeesten tot verjaardagsfeesten.

Heeft u interesse in onze smoothiebar met verse smoothies op locatie?

Informeer dan gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. Contact met ons opnemen kan via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, via de email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Smoothiebar” te beoordelen