Stroopwafelkraam

Stroopwafelkraam

150,00 v.a. prijs

Bij ons kunt u een leuke Oud-Hollandse stroopwafelkraam huren, die het altijd goed doet op vele soorten evenementen. U kunt bijvoorbeeld denken aan; open dagen, verjaardagen, bruiloften, beurzen, congressen en noem zo maar op. Vanwege de gezellige uitstraling, maar ook vanwege de heerlijke geur zal de kraam zeker succes hebben.

  • Mogelijkheden en tarieven
  • Beoordelingen (0)

De stroopwafelkraam
De stroopwafelkraam bestaat uit een nette houten marktkraam, die wij in korte tijd kunnen op- en afbouwen op elke locatie die u wenst. De kraam is gedecoreerd met Oud-Hollandse accessoires, en verlichting, waardoor het een gezellige sfeer met zich mee brengt. De afmetingen van deze kraam zijn 220cm / 150cm / 260cm.

De stroopwafels
De stroopwafels worden gebakken door ons ervaren personeel, en zij laten u graag zien hoe de stroopwafels vers voor u worden gemaakt. Wij maken gebruik van ambachtelijk stroopwafeldeeg en professionele bakijzers en materialen, om zo een perfecte wafel voor u te kunnen bakken. Deze heerlijke Goudse wafel zal vast en zeker in de smaak vallen.

De prijzen van de grondstoffen / ingrediënten:
Stroopwafels (normaal formaat), incl. zakje (deeg): € 0,25 per stuk exclusief  6% BTW

Indien u interesse heeft in stroopwafels met toppings of dat u andere specifiekere aanvragen heeft, dan kunt u ons gerust e-mailen of bellen.

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Heeft u interesse in een stroopwafelkraam huren?
U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Stroopwafelkraam” te beoordelen