Stroopwafelkraam

150,00 v.a. prijs

Huur nu een stroopwafelkraam, stroopwafelbar of stroopwafeltafel. Onze stroopwafelkramen zijn ideaal voor op open dagen, verjaardagen, bruiloften, beurzen en congressen. De stroopwafels worden vers voor u op locatie gebakken en de heerlijke geur zal zeker publiek naar uw kraam of bar lokken.

 

De stroopwafelkraam

Heerlijke verse stroopwafels kunnen gebakken worden vanuit de stroopwafelkraam, stroopwafelbar of stroopwafeltafel.

Dit zijn de mogelijkheden (overige meubilair opties: op aanvraag):

 • De stroopwafelkraam: dit is een nette houten marktkraam, die in korte tijd op- en afgebouwd kan worden op elke locatie. De rok om de kraam is neutraal wit, of kan ook geleverd worden met een Oud-Hollands print, wat de uitstraling nog wat authentieker maakt.  De kraam heeft verlichting en is gedecoreerd met Oud-Hollandse accessoires.  De afmetingen van deze kraam zijn: 220cm x 150cm x 260cm.
 • De stroopwafelbar: dit is een witte LED verlichte bar, die van hout is gemaakt met daaronder kleine wieltjes waarover plinten gezet kunnen worden (deze plinten kunnen met magneet worden vastgeklikt). De bar kan tevens gedecoreerd worden met Oud-Hollandse accessoires, maar deze kunt u ook weglaten als u een wat zakelijkere uitstraling wilt aanbrengen. De LED verlichting maakt dat de bar er nog wat mooier uitkomt, en de neutrale kleur wit maakt dat de bar bijna overal passend is.  De afmetingen van de bar zijn: 160cm x 90cm x 104cm. 
 • De kleine stroopwafelbar: deze kleine witte bar is een nette compacte bar gemaakt van hout. De bar kan tevens gedecoreerd worden met Oud-Hollandse accessoires, maar deze kunt u ook weglaten als u een wat zakelijkere uitstraling wilt aanbrengen. De neutrale kleur wit maakt dat de bar bijna overal passend is.  De afmetingen van deze kleine bar zijn: 140cm x 65cm x 72,5cm
 • De stroopwafeltafel: dit is een buffettafel met luxe rok eromheen. Deze rok om de tafel heen kan in de kleur zwart, wit of donkerblauw. Eenvoudig, compact, maar toch zeer stijlvol. Deze tafel kan tevens gedecoreerd worden met Oud-Hollandse accessoires. De afmetingen van deze tafel zijn: 183cm x 74cm x 75cm
 • Het houten winterhuisje: Leuk voor in de wintermaanden! Ideaal voor bij Après ski feesten, winterfeesten en Kerstmarkten. De afmetingen van dit houten huisje is: 220cm x 200 cm x 260cm. Wij kunnen dit huisje gemakkelijk voor u 0p- af en afbouwen op bijna elke locatie gewenst.

De stroopwafels

Het stroopwafeldeeg wordt ambachtelijk voorbereid en klaargemaakt in de daarvoor bestemde productieruimte, net zoals de bijbehorende siroop/stroop. Zo kunnen op locatie heerlijke krokante, verse en zachte stroopwafels gebakken worden.

Ons personeel is allen ervaren in het bakken van stroopwafels. Graag presenteren zij aan u hoe zij de wafels maken. Per persoon is het mogelijk tussen de 100 en 150 stroopwafels per uur  te bakken. Enkel en alleen wordt er gewerkt met professioneel hoogwaardig bakapparatuur met alle benodigde toebehoren.

Al ons personeel heeft ervaring met het bakken van stroopwafels. Per persoon is het mogelijk tussen de 100 en 150 stroopwafels per uur  te bakken.

Personalisatie

De stroopwafelkraam en stroopwafelbar is ook te personaliseren. Door dit te doen trekt u meer aandacht naar uw bedrijf of bijvoorbeeld beursstand. Dit kan ook allemaal via MijnPartyservice geregeld worden.

Een korte toelichting met betrekking tot de personalisatie:

 • De stroopwafelkraam is te personaliseren door het laten bedrukken van de rok om de kraam of het dakzeil.
 • De stroopwafelbar is te personaliseren door een bedrukt bord aan de voorzijde van de bar met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam te laten plaatsen.
 • De kleine stroopwafelbar is te personaliseren door een bedrukt bord aan de voorzijde van de bar met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam te laten plaatsen.
 • Stroopwafelzakjes kunnen ook bedrukt worden met uw logo of ontwerp; dit geeft meer exposure en laat (potentiële) klanten makkelijker terugkomen naar uw bedrijf of stand

Indien u verdere informatie wilt hebben met betrekking tot personalisatie, vraag ik u vrijblijvend contact met ons op te nemen.

De stroopwafelkramen en stroopwafelbarren zijn op vele plekken inzetbaar

Door de diversiteit van onze kramen en barren zijn wij nagenoeg passend op elk soort evenement, op elke soort locatie.

 • De stroopwafelkraam is ideaal voor buiten evenementen, open dagen en feesten waar u een Hollandse uitstraling wilt aanbrengen.
 • De stroopwafelbar is meer geschikt voor binnen evenementen. De bar heeft een strakke, maar ook elegante uitstraling, waardoor deze zeker ook mooi staat bij zakelijke evenementen en beurzen, maar ook bij bruiloften is deze bar zeer geschikt.
 • De kleine stroopwafelbar is ook meer geschikt voor binnen evenementen. Dit barretje is compact en strak, en heeft een hele nette uitstraling, waardoor het zeker passend is op zakelijke evenementen. Ideaal voor bijvoorbeeld de wat kleinere stands.
 • De stroopwafeltafel is ook meer geschikt voor binnen. De tafel is eenvoudig, maar heeft zeker een hele nette uitstraling. Ideaal voor als u wel verse stroopwafels op locatie wilt, maar niet de nadruk op het meubilair wilt hebben.

Prijzen:

Meubilair:

Stroopwafelkraam: € 195,00 huurprijs per dag

Stroopwafel witte LED verlichte bar: € 175,00 huurprijs per dag

De kleine stroopwafelbar wit: € 150,00 huurprijs per dag

De stroopwafel buffettafel met luxe rok: € 95,00 huurprijs per dag

Wafels (worden vers op locatie gebakken):

Stroopwafel (normaal formaat)€ 0,35 per stuk  

Stroopwafel (groot formaat):  0,60 per stuk 

Stroopwafel met topping€ 0,55 per stuk  

Personeel:

Personeelskosten:  27,50 per persoon per uur 

Personeel in Hollands kostuum: € 29,95 per persoon per uur 

Personalisatie:

De gepersonaliseerde kraam: op aanvraag 

De gepersonaliseerde bar: op aanvraag 

Bedrukte stroopwafelzakjes: op aanvraag 

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Heeft u interesse in een stroopwafelkraam huren?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Stroopwafelkraam” te beoordelen