Popcornmachine

50,00 v.a. prijs

De Gold Medal popcornmachine is een leuke publiekstrekker waarmee verse popcorn op locatie gebakken en uitgedeeld kan worden. Popcorn doet het altijd goed bij de kinderen, maar vaak toch ook bij volwassenen. Deze heerlijke gepofte maïs hebben wij voor zowel zoete als zoute popcorn. In onze Gold Medal popcornmachines is de popcorn mooi verlicht, en blijft het door het verwarmingssysteem ook licht warm, waardoor het extra lekker is. Een heerlijke snack voor overdag of ’s avonds en in waarin ook niet al teveel calorieën zitten. Ook leuk als marketingtool om een zakje of bakje weg te geven op bijvoorbeeld zakelijke beurzen.

De popcornmachine huren

Met onze Gold Medal popcornmachine kunt u uw feestje een toegevoegde waarde geven. Kinderen zullen het geweldig vinden. Het leuke is ook dat je zelf je eigen popcorn kan maken. De apparaten welke wij hebben zijn van hoge kwaliteit. Met deze apparaten kunt u in 5 minuten ongeveer 8 kleine zakjes vullen of 3 relatief grote zakken vullen. De popcornmachine kan thuis worden gebruikt voor bijvoorbeeld verjaardagsfeestjes, maar ook voor wat grotere evenementen zijn deze machines erg in trek. Voor bedrijven en scholen is het bijvoorbeeld erg leuk de machine te gebruiken bij openingen, open dagen, beurzen etc. Ook bij feesten zoals Koningsdag is popcorn een leuke traktatie voor de kinderen.

Popcorn catering

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk ons in te huren met popcorncatering. Ons personeel helpt u graag met het maken en/of uitdelen van de popcorn. Popcorn is ook zeer in trek op zakelijke beurzen. Diverse keren hebben wij al in verschillende evenementenhallen popcorn uitgedeeld. Ook is het mogelijk dat ons personeel bijpassende kleren hierbij heeft. Wij hebben leuke USA jurkjes en jasjes die zij kunnen dragen.

Het materiaal

In ons assortiment hebben wij Gold Medal popcornmachines, type 60. Deze machine heeft een capaciteit van 170 gram per keer, een formaat van 45x40x75cm en verbruikt slechts 1220 Watt. Kortom een machine die makkelijk hanteerbaar is en geschikt is voor alle mogelijke locaties.  De machine is eenvoudig te bedienen en zeker met onze  handleiding erbij, is het zelf maken van popcorn een fluitje van cent.

De prijzen:

Huurprijs popcornmachine los per dag: €50,00 (inclusief kleine standaard onderkar op wieltjes, o.b.v. beschikbaarheid).

Huurprijs popcornmachine i.c.m. USA wagen per dag: €85,00.

De grondstoffen voor de popcorn kunt u voor slechts €18,95 per 100 porties bij ons bestellen. Hiervoor krijgt u zonnebloemolie, suiker, zout en natuurlijk de maïs.

Personeelskosten: €27,50 p.p.p.u.

Personeelskosten voor personeel in USA kostuum: €29,95 p.p.p.u.

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Heeft u interesse in de popcornmachine huren of popcorncatering op locatie?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Popcornmachine” te beoordelen