Popcornmachine

Popcornmachine

50,00 v.a. prijs

De Gold Medal popcornmachine, ultra 60, Gold Medal (1.220 Watt)

De Gold Medal popcornmachine is een leuke publiekstrekker waarmee verse popcorn op locatie gebakken en uitgedeeld kan worden. Popcorn doet het altijd goed bij de kinderen, maar vaak toch ook bij volwassenen. Deze heerlijke gepofte maïs hebben wij voor zowel zoete als zoute popcorn. In onze Gold Medal popcornmachines is de popcorn mooi verlicht, en blijft het door het verwarmingssysteem ook licht warm, waardoor het extra lekker is. Een heerlijke snack voor overdag of ’s avonds en in waarin ook niet al teveel calorieën zitten.

  • Mogelijkheden en tarieven
  • Beoordelingen (0)

De popcornmachine huren 

Een popcornmachine huren is leuk voor een kinderfeestje. Met onze Gold Medal popcornmachine kunt u uw feestje een toegevoegde waarde geven. Kinderen zullen het geweldig vinden. Het leuke is ook dat je zelf je eigen popcorn kan maken. De apparaten welke wij hebben zien er vrolijk uit, en hebben een frisse uitstraling. Met deze apparaten kan je in 5 minuten ongeveer 8 kleine zakjes vullen of 3 relatief grote zakken vullen.

De popcorn machine kan thuis worden gebruikt voor bijvoorbeeld verjaardagsfeestjes, maar ook voor wat grote evenementen zijn deze machines erg in trek. Voor bedrijven en scholen is het bijvoorbeeld ook erg leuk de machine te gebruiken bij openingen van gebouwen, open dagen etc. Ook bij Koningsdag is popcorn een leuke traktatie voor de kinderen.

De popcornmachine

 

In ons assortiment hebben wij Gold Medal popcornmachines, type 60. Deze machine heeft een capaciteit van 170 gram per keer, een formaat van 45x40x75cm en verbruikt slechts 1220 Watt. Kortom een machine die makkelijk hanteerbaar is en geschikt is voor alle mogelijke locaties.  De machine is eenvoudig te bedienen en zeker met onze uitgebreide handleiding erbij, is het zelf maken van popcorn een fluitje van cent.

Het is mogelijk bij de huur het standaard onderkarretje erbij te krijgen (als deze beschikbaar is). Deze is zichtbaar op de foto.

Huurprijs per dag: € 50,00 exclusief 21% BTW.

De prijzen van de grondstoffen / ingrediënten:

De grondstoffen voor de popcorn kunt u voor slechts € 18,95- per 100 porties bij ons bestellen. Hiervoor krijgt u olie, suiker, zout en natuurlijk de maïs.

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Uitleg voor de popcornmachine

Bij aflevering zorgen wij altijd dat wij voldoende tijd hebben de machine klaar te zetten en aan u uit te leggen. Ook kunnen wij even samen wat popcorn maken zodat u helemaal zeker ervan bent hoe het werkt. Tevens zorgen wij altijd dat er een gebruiksaanwijzing bij geleverd word.

Heeft u interesse in de popcornmachine huren?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Popcornmachine” te beoordelen