LED lounge bar

150,00 v.a. prijs

Vanwege het neutrale maar toch stijlvolle lounge design kan de bar voor diverse doeleindes ingezet worden. De bar wordt vaak gebruikt als koffiebar.

LED lounge bar

Te huur vanaf € 150,00 per dag

Nieuw in ons assortiment is de LED verlichte witte lounge bar. Deze bar is een zeer multifunctionele bar met relatief veel opbergruimte. Het is een stijlvolle bar die op vele soorten feesten en evenementen inzetbaar is. Deze LED verlichte witte lounge bar is ook uitermate geschikt voor op (zakelijke beurzen). Ook is de bar gemakkelijk te verplaatsen door de zwenkwieltjes die eronder zitten. Deze worden op de locatie zelf bedekt met een magneetplint zodat de witte lounge bar er nog mooier bijstaat.

De specificaties

De LED verlichte witte lounge bar heeft een afmeting van L 160cm x B 90cm x H 104cm. Hij is wit glanzend met mooie subtiele LED verlichting erop. In de bar is er voldoende opbergruimte om diverse spullen in te kunnen bewaren. Ideaal dus voor diverse doeleindes.

De LED lounge bar geschikt voor diverse cateringactiviteiten

Vanwege het neutrale maar toch stijlvolle lounge design kan de bar voor diverse doeleindes ingezet worden. De bar wordt vaak gebruikt als koffiebar. Hierbij is het ook mogelijk een Barista op locatie te huren, die de heerlijkste espresso, koffie en cappuccino voor u kan maken met onze professionele espressomachine. Ook kunt u de LED verlichte lounge bar gebruiken voor bijvoorbeeld:

– Verse stroopwafels op locatie
– Lollywafels op locatie / Brusselse wafels op locatie
– Een smoothiebar
– Een cocktailbar
– Mobiele bar op locatie (met alcoholische of non-alcoholische dranken)
– Een koffiebar / Barista op locatie (zoals al eerder vermeldt)

Eigenlijk is deze lounge bar beschikbaar voor vele soorten food & drinks op locatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “LED lounge bar” te beoordelen