Authentieke ijscokar

105,00 v.a. prijs

Deze prachtige originele authentieke ijscokar is handgeschilderd in de originele kleuren met prachtig koperen beslag. Hierdoor is deze ijskar een ware publiekstrekker. Deze ijscokar is tientallen jaren oud en straalt het rustieke karakter van de ouderwetse ijscokarren uit ‘grootmoeders’ tijd nog echt uit. De authentieke ijscokar is ook echt bedoeld als eye-catcher op een feest of evenement.

Specificaties authentieke ijscokar
De ijskar is 108x160cm. Het dakje en de houten palen zijn er eenvoudig op en af te zetten. De capaciteit van deze kar is maximaal 95 liter. Er kan dus een flinke voorraad in met verschillende smaken. Ondanks dat de authentieke ijskar zwaar in gewicht is, kunnen wij hem gemakkelijk in onze bussen vervoeren, naar elk feest of evenement waar u maar wilt. Verder is de kar namelijk zeer gebruiksvriendelijk en een prachtige kar voor elke locatie.

De kar is erg zwaar, dus niet bedoeld om mee rond te rijden. Natuurlijk is het geen probleem naar een plek te rijden waar de kar kan staan. Deze ijscokar is altijd zeer geschikt bij zakelijke evenementen, of luxe particuliere feesten. Ook doen ze het goed op bijvoorbeeld; bruiloften, bij winkels, of beurzen. De authentieke ijscokar is geliefd bij zowel jong als oud.

Vers ambachtelijk schepijs voor in de authentieke ijscokar
Niet alleen de authentieke ijscokar kunnen wij leveren, ook ambachtelijk vers schepijs voor erin hebben wij in het assortiment. Wij maken in eigen beheer en volgens ambachtelijk recept, dagelijks vers schepijs en hebben ruim 25 verschillende smaken. Van de klassieke ijssmaken aardbei, banaan en chocola tot de ijsspecialiteiten als witte sesam, licor-43 en diverse soorten yoghurt ijs. Indien u meer informatie wilt over ons vers ambachtelijk schepijs kunt u op deze link klikken, of ons om meer informatie vragen.

De prijzen van ons vers ambachtelijk schepijs: 
De klassieke smaken en yoghurt-ijs smaken: € 8,95 per liter exclusief 9% BTW.
De ijsspecialiteiten: € 11,95 per liter exclusief 9% BTW.

Wij leveren ons schepijs altijd in 2,5L bakken.

De bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Bent u op zoek naar een authentieke ijskar met nostalgische look voor uw feest of evenement?
Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Authentieke ijscokar” te beoordelen