Sushibar

Sushibar

315,00 v.a. prijs

Huur nu een sushibar voor op locatie. De heerlijkste verse sushi’s worden geserveerd (of ook vers gemaakt). Denk aan een ruim assortiment van verse nigiri, maki, sashimi en vele soorten inside out rolls. Onze mooie witte LED verlichte lounge bar is ideaal voor een gezellige sushibar op locatie! Leuk voor op vele soorten zakelijke evenementen en privé feestjes!

Sushibar op locatie

MijnPartyservice kan verse sushi’s op locatie voor u verzorgen. Dit kan zowel met schalen vers gemaakte sushi’s of zelfs met een kok die de sushi’s ter plekke voor u maakt. Dit is mogelijk op elke locatie u maar wenst. De sushibar is zeer geschikt voor zakelijke of privé evenementen. U kunt hierbij denken aan een bedrijfs- of personeelsfeest, beurzen en congressen, een verjaardagsfeest, een jubileumsfeest, een bruiloft, en noem zo maar op. Vanwege de elegante uitstraling van de witte LED bar of eventuele andere bar, maakt dit een mooie sushi bar op locatie.

De sushibar

Er zijn diverse mogelijkheden voor een sushibar op locatie.

Dit zijn de mogelijkheden (overige meubilair opties: op aanvraag):

  • De sushibar: dit is een witte LED verlichte bar, die van hout is gemaakt met daaronder kleine wieltjes waarover plinten gezet kunnen worden (deze plinten kunnen met magneet worden vastgeklikt).  De LED verlichting maakt de bar nog mooier, en de neutrale kleur wit maakt dat de bar overal passend is.  De afmetingen van de bar zijn: 160cm x 90cm x 104cm. 
  • De sushikraam: dit is een nette houten marktkraam, die in korte tijd op- en afgebouwd kan worden op elke locatie. De rok om de kraam is neutraal wit. De kraam kan met witte verlichting of met gekleurde verlichting gedecoreerd worden. De afmetingen van deze kraam zijn: 220cm x 150cm x 260cm.
  • De kleine sushibar: deze kleine witte bar is een nette compacte bar gemaakt van hout.  De neutrale kleur wit maakt dat de bar bijna overal passend is.  De afmetingen van deze kleine bar zijn: 140cm x 65cm x 72,5cm
  • De sushitafel: dit is een buffettafel met luxe rok eromheen. Deze rok om de tafel heen kan in de kleur zwart, wit of donkerblauw. Eenvoudig, compact, maar toch zeer stijlvol.  De afmetingen van deze tafel zijn: 183cm x 74cm x 75cm
  • Het houten sushihuisje: Leuk voor bij o.a. winterse buitenevenementen! Denk aan bijvoorbeeld festivals, winterfeesten en Kerstmarkten. De afmetingen van dit houten huisje zijn: 220cm x 200 cm x 260cm. Wij kunnen dit huisje gemakkelijk voor u 0p- af en afbouwen op bijna elke locatie gewenst.

(Mogelijk) gedecoreerd met wat leuke Japanse (sushi) decoraties!

Assortiment

Vele soorten sushi’s kunnen wij voor u maken. Wij kunnen de catering verzorgen met verse nigiri, maki, sashimi en vele soorten inside out rolls. Een deel van dit assortiment kunt u vinden onder ‘assortiment sushi’s’.

Pakket prijzen

Hieronder de verschillende pakketten (bij de pakketten hoort een mix van 120 stuks sushi):

De LED-verlichte sushibar voor 2 uur is € 350,00 inclusief 1 persoon personeel.
De sushikraam voor 2 uur is € 350,00 inclusief 1 persoon personeel.
Het sushihuisje voor 2 uur is € 400,00 inclusief 1 persoon personeel.
De sushitafel voor 2 uur is € 315,00 inclusief 1 persoon personeel.
De compacte sushibar voor 2 uur is € 315,00, inclusief 1 persoon personeel.

Indien u wilt dat de sushi’s echt vers op locatie gemaakt worden (i.p.v. bereiding de dag zelf in onze productielocatie), heeft u een echte sushi chef nodig. Dit is mogelijk voor een meerprijs van € 50,00 ex. BTW op een pakket.

De bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Losse prijzen

Indien u afwijkende aantallen en/of tijden wilt dan bovengenoemde, dan is dat zeker mogelijk. Ik vraag u dan een vrijblijvende offerte/prijsopgave bij ons aan te vragen.

Personeel

De sushi’s zijn gemaakt door een professionele sushi chef. Wij werken in samenwerking met Asia-Kitchen in Oud-Beijerland. De sushi catering op locatie verzorgen wij voor hen.

Het gehele MijnPartyservice team is getraind door Asia-Kitchen voor de kennis van sushi en kunnen daarom de sushi catering geheel tot ons nemen.

De personeelskosten per persoon per uur zijn daarom net als anders € 23,50 per persoon per uur.

Indien u een echte sushi chef wilt voor op locatie zijn de kosten hiervoor € 29,95 per persoon per uur.

Deze prijzen zijn exclusief BTW.

Heeft u interesse in een sushibar op locatie?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Sushibar” te beoordelen

You've just added this product to the cart: