Sushibar

Huur nu een sushibar voor op locatie. De heerlijkste verse sushi’s worden geserveerd (of ook vers gemaakt door professionele sushi chefs). Denk aan een ruim assortiment van verse nigiri, maki, sashimi en vele soorten inside out rolls. Onze barren/kramen worden aangekleed met Japanse decoratie. Een echte Japanse beleving op locatie!

Sushibar op locatie

MijnPartyservice kan verse sushi’s op locatie voor u verzorgen. Dit kan zowel met schalen vers gemaakte sushi’s of met een professionele sushi chef die de sushi’s ter plekke voor u maakt. Dit is mogelijk op elke locatie u maar wenst. De sushibar is zeer geschikt voor zakelijke of privé evenementen. U kunt hierbij denken aan een bedrijfs- of personeelsfeest, beurzen en congressen, een verjaardagsfeest, een jubileumsfeest, een bruiloft, en noem zo maar op. Een aanrader als een leuke en lekkere Japanse beleving op locatie wilt!

De sushibar

Er zijn diverse mogelijkheden voor een sushibar op locatie. Dit kan zijn een mooie nette bar, een gezellige Japanse tafel, of een gezellige sushikraam. Dit meubilair wordt gedecoreerd Japanse decoratie, voor een echte Japanse beleving!

Assortiment

Vele soorten sushi’s kunnen wij voor u maken. Wij kunnen de catering verzorgen met verse nigiri, maki, sashimi en vele soorten inside out rolls.

Prijzen

De sushibar: € 195,00 (inclusief Japanse decoraties)

Verse handgemaakte sushi’s: € 1,45 per stuk

Indien u wilt dat de sushi’s echt vers op locatie gemaakt worden (i.p.v. bereiding de dag zelf in onze productielocatie), heeft u een echte professionele sushi chef nodig. De sushi chef kost: € 35,00 per uur.

Spontaan representatief personeel die enkel de sushi’s op locatie presenteert en uitdeelt is ook mogelijk, dit zijn de normale personeelskosten van € 27,50 per persoon per uur.

De bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

(overige prijzen op aanvraag)

Heeft u interesse in een sushibar op locatie?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Sushibar” te beoordelen