Brusselse wafels

95,00 v.a. prijs

Brusselse wafels zijn heerlijke warme zachte wafels die nagenoeg iedereen lekker vindt. Wij kunnen deze vers op locatie maken vanuit een kraam, bar of tafel. De wafels hebben een aantrekkelijke geur die het publiek zeker naar uw kraam of stand zal lokken. Van oorsprong is de Brusselse wafel een Belgische wafel met internationale grote bekendheid. De wafel wordt warm gegeten, bestrooid met poedersuiker en eventuele andere toppings.

Brusselse wafelkraam

Heerlijke verse Brusselse wafels kunnen gebakken worden vanuit de wafelkraam, de wafelbar of de wafeltafel.

Dit zijn de mogelijkheden (overige meubilair opties: op aanvraag):

 • De Brusselse wafelkraam: dit is een nette houten marktkraam, die in korte tijd op- en afgebouwd kan worden op elke locatie. De rok om de kraam is neutraal wit. De kraam heeft verlichting en is gedecoreerd met Belgische accessoires.  De afmetingen van deze kraam zijn: 220cm x 150cm x 260cm.
 • De Brusselse wafelbar: dit is een witte LED verlichte bar, die van hout is gemaakt met daaronder kleine wieltjes waarover plinten gezet kunnen worden (deze plinten kunnen met magneet worden vastgeklikt). De bar kan tevens gedecoreerd worden met Belgische accessoires, maar deze kunt u ook weglaten als u een wat zakelijkere uitstraling wilt aanbrengen. De LED verlichting maakt dat de bar er nog wat mooier uitkomt, en de neutrale kleur wit maakt dat de bar bijna overal passend is.  De afmetingen van de bar zijn: 160cm x 90cm x 104cm. 
 • De kleine Brusselse wafelbar: deze klein witte bar is een nette compacte bar gemaakt van hout. De bar kan tevens gedecoreerd worden met Belgische accessoires, maar deze kunt u ook weglaten als u een wat zakelijkere uitstraling wilt aanbrengen. De neutrale kleur wit maakt dat de bar bijna overal passend is.  De afmetingen van deze kleine bar zijn: 140cm x 65cm x 72,5cm
 • De Brusselse wafeltafel: dit is een buffettafel met luxe rok eromheen. Deze rok om de tafel heen kan in de kleur zwart, wit of donkerblauw. Eenvoudig, compact, maar toch zeer stijlvol. Deze tafel kan tevens gedecoreerd worden met Belgische accessoires. De afmetingen van deze tafel zijn: 183cm x 74cm x 75cm
 • Het houten winterhuisje: Leuk voor in de wintermaanden! Ideaal voor bij Après ski feesten, winterfeesten en Kerstmarkten. De afmetingen van dit houten huisje is: 220cm x 200 cm x 260cm. Wij kunnen dit huisje gemakkelijk voor u 0p- af en afbouwen op bijna elke locatie gewenst.

Brusselse wafels

Brusselse wafels zijn heerlijke warme zachte wafels die wij vers op locatie voor u kunnen maken. De overheerlijke geur, zal zeker publiek naar uw kraam of bar lokken. Brusselse wafels zijn al beste bekend, en bijna iedereen vindt ze lekker. Twee opties hebben wij voor de Brusselse wafel; de grote Brusselse wafels en de iets kleinere Brusselse wafels op een stokje. De wafels worden gebakken met een professioneel bakijzer, met een duur van 4 minuten voor 2 grote warme wafels, of 6 van de kleinere warme wafels op een stokje.

Brusselse wafels met toppings

Bij de Brusselse wafels zitten deze (standaard) toppings:

– Poedersuiker
– Warme kersen
– Verse aardbeien
– Banaan
– Chocoladesaus
– Karamelsaus
– Slagroom

Verder kunnen de topping opties zijn ook uitgebreid worden, denk daarbij aan ons vers ambachtelijk vanille-ijs, mini smarties etc. Dit alles op aanvraag.

Personalisatie

De Brusselse wafelkraam of Brusselse wafelbar is ook te personaliseren. Door dit te doen trekt u meer aandacht naar uw bedrijf of bijvoorbeeld beursstand. Dit kan ook allemaal via MijnPartyservice geregeld worden.

 • Een korte toelichting met betrekking tot de personalisatie:
  • De Brusselse wafelkraam is te personaliseren door het laten bedrukken van de rok om de kraam of het dakzeil.
  • De Brusselse wafelbar is te personaliseren door een bedrukt bord aan de voorzijde van de bar met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam te laten plaatsen.
  • De kleine Brusselse wafelbar is te personaliseren door een bedrukt bord aan de voorzijde van de bar met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam te laten plaatsen.

  Indien u verdere informatie wilt hebben met betrekking tot personalisatie, vraag ik u vrijblijvend contact met ons op te nemen.

De Brusselse wafelkramen zijn op vele plekken inzetbaar

Door de diversiteit van onze kramen en barren zijn wij nagenoeg passend op elk soort evenement, op elk soort locatie.

  • De Brusselse wafelkraam is ideaal voor buiten evenementen, open dagen en feesten waar u een Belgische uitstraling wilt aanbrengen.
  • De Brusselse wafelbar is meer geschikt voor binnen evenementen. De bar heeft een strakke, maar ook elegante uitstraling, waardoor deze zeker ook mooi staat bij zakelijke evenementen en beurzen, maar ook bij bruiloften is deze bar zeer geschikt.
  • De kleine Brusselse wafelbar is ook meer geschikt voor binnen evenementen. Dit barretje is compact en strak, en heeft een hele nette uitstraling, waardoor het zeker passend is op zakelijke evenementen. Ideaal voor bijvoorbeeld de wat kleinere stands.
  • De Brusselse wafeltafel is ook meer geschikt voor binnen. De tafel is eenvoudig, maar heeft zeker een hele nette uitstraling. Ideaal voor als u wel verse wafels op locatie wilt, maar niet de nadruk op het meubilair wilt hebben.

Ons personeel

Al ons personeel heeft ervaring met het bakken van Brusselse wafels. Graag laten zij u zien hoe zij vanaf ons professionele bakapparaat de wafels voor u vers kunnen maken. Ze bestrooien de wafels graag voor u met een lekkere topping en delen ze uit.

Prijzen:

Meubilair:

Brusselse wafelkraam: € 195,00 huurprijs per dag
Brusselse wafel witte LED verlichte bar: € 175,00 huurprijs per dag
De kleine Brusselse wafelbar wit: € 150,00 huurprijs per dag
De Brusselse wafel buffettafel met luxe rok: € 95,00 huurprijs per dag

Wafels (worden vers op locatie gebakken):

Brusselse wafel inclusief poedersuiker (normaal formaat)€ 0,60 per stuk
Brusselse wafel inclusief poedersuiker (klein formaat): 0,35 per stuk
Brusselse wafel met topping (normaal formaat)€ 1,15 per stuk 
Brusselse wafel met topping (klein formaat): € 0,65 per stuk. 

Personeel:

Personeelskosten:  27,50 per persoon per uur 

Personalisatie:

De gepersonaliseerde kraam: op aanvraag
De gepersonaliseerde bar: op aanvraag

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Heeft u interesse in Brusselse wafels op locatie?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Brusselse wafels” te beoordelen