Brusselse wafels

Brusselse wafels

150,00 v.a. prijs

Brusselse wafels zijn heerlijke warme zachte wafels die nagenoeg iedereen lekker vindt. Wij kunnen deze vers op locatie maken vanuit een gedecoreerde kraam, een buffettafel of de LED verlichte lounge bar. De wafels hebben een aantrekkelijke geur die de mensen zeker naar uw kraam of stand zal lokken. Van oorsprong is de Brusselse wafel een Belgische wafel met internationale grote bekendheid. Deze beroemde wafels zijn bekend van hun rechthoekige vorm, met grote vierkante inkepingen. De wafel wordt warm gegeten, bestrooid met poedersuiker, en/of bijvoorbeeld vanille-ijs, chocoladesaus, en warme kersen, en mogelijk ook met slagroom.

 • Mogelijkheden en tarieven
 • Brusselse wafels met toppings
 • Beoordelingen (0)

Verse Brusselse wafels
Brusselse wafels kunnen wij vers op locatie bij u komen bakken. U kunt kiezen voor de Brusselse wafels enkel met poedersuiker, maar u kunt ook kiezen om de overige toppings erbij te nemen. Dat wordt smullen en genieten!

MijnPartyservice kan deze Brusselse wafels op locatie voor u maken in een Oud-Hollandse-, Belgische, winter-, of anders vrolijk gedecoreerde kraam. Ook is het mogelijk de Brusselse wafels te maken op een nette (buffet)tafel met luxe rok, wat bijvoorbeeld geschikt is voor op beurzen en congressen. Tevens zijn de Brusselse wafels geschikt voor bereiding en presentatie vanuit onze LED verlichte witte lounge bar. Ook zijn de Brusselse wafels altijd uitermate geschikt op verjaardagen, kinderfeestjes op festivals, beurzen, open dagen, maar ook in clubs en discotheken.

Twee opties voor Brusselse wafels:

Grote (normaal formaat) Brusselse wafels:
Brusselse wafels bakken wij met een professioneel wafelbakijzer. Het beslag, die wij ook op locatie maken, schenken wij in de vorm van het wafelijzer. Dit ijzer wordt meer dan 200 graden. Na vier minuten heeft u dan overheerlijke Brusselse wafels. Er kunnen er 2 tegelijk gebakken worden.

Mini Brusselse wafels op een stokje:
Het wafelijzer werkt op dezelfde manier, echter, kunnen er 6 mini Brusselse wafels op een stokje worden gebakken binnen 4 minuten.

De standaard toppings die er altijd bij zitten is poedersuiker en slagroom.

Uitbreidings mogelijkheden voor toppings:

 • Aardbeien
 • Banaan
 • Smarties
 • Bitterkoekjes
 • Kokosrasp
 • Chocoladebolletjes (wit, melk en puur)
 • Marshmallows
 • Karamelblokjes
 • Warme kersen
 • Vanille-ijs
 • Chocoladesaus
 • Karamelsaus
 • Poedersuiker
 • Slagroom

De prijzen voor de grondstoffen/ingrediënten:
De prijs voor de grondstoffen per normale wafel is € 0,50 per stuk en voor de mini wafels € 0,20 per stuk exclusief 6% BTW. Totaalprijzen met toppings op aanvraag.

Alle overige prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Heeft u interesse in Brusselse wafels op locatie?
Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Brusselse wafels

Brusselse wafels met toppings of zonder zijn heerlijke warme zachte wafels deze bereiden wij vers op locatie. De wafels hebben een heerlijke geur die mensen zeker naar je stand toe zullen lokken. Deze wafels zijn erg bekend op veel plekken en vaak op verschillende manieren te verkrijgen met verschillende soorten  toppings.

Brusselse wafels met toppings

Onze Brusselse wafels zijn nu ook verkrijgbaar met verschillende soorten toppings. De Brusselse wafels kunnen we nu maken met een laag chocolade met de keuze uit; pure, melk of witte chocolade, we dopen dan de wafel in de chocolade en laten deze even afkoelen zodat het hard wordt. Ook kunnen we ze maken met warme kersen, wat een erg populaire manier is. Verder kunnen er nog topping op als; slagroom, verse aardbeien, stukjes banaan, smarties, mini marshmallows, gekruimelde Oreo koekjes, karamelblokjes en stukjes bitterkoekjes.

Brusselse wafel met een ijs

Ook kunt u nu de Brusselse wafel nemen met een bolletje vers ambachtelijk schepijs. U kunt dan de smaak van het schepijs zelf uitkiezen en dus hele leuke combinaties maken. Hoe lekker in een warme Brusselse wafel met een lekker koud bolletje ijs dat langzaam op de wafel smelt.

Brusselse wafelkraam

Wij hebben een hele leuke Brusselse wafelkraam met leuke Brusselse versiering om een leuke sfeer te creëren. Ook kunnen wij de Brusselse wafels bakken op onze luxe witte led bar welke we ook leuk kunnen aankleden. Voor in de winter hebben we ook nog een leuk winter huisje waar wij ook vanuit deze wafels kunnen bakken en kunnen aankleden met Brusselse aankleding of winter aankleding dit naar keuze.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Brusselse wafels” te beoordelen