Aardappel Tornado

Een Aardappel Tornado of ook wel een Twister patato genoemd is een verdraaid lekkere snack! Deze zijn vers door ons voor u te bereiden vanuit een snackkar, een kraam of een bar. U kunt kiezen uit verschillende smaken, waarmee wij de aardappels bestrooien. Wij gebruiken hiervoor een mooie grote stevige aardappel. Ook is het mogelijk met de zoete aardappel op aanvraag.

Een Aardappel Tornado is een verdraaid lekkere snack! De Aardappel Tornado of ook wel genoemd de Twister Patato is een vrolijke snack van aardappel in een spiraal gedraaid op een stokje. Van oorspong is de Aardappel Tornado populair straatvoedsel in Zuid-Korea. De Aardappel Tornado is in Nederland vooral een groot succes op bedrijfsfeestjes, kinderfeestjes of borrels, maar is uiteraard ook op andere gelegenheden in te zetten.

De Aardappel Tornado smaken

De Aardappel Tornado wordt gemaakt van een mooie grote stevige aardappel en is o.a. in de volgende smaken verkrijgbaar:

  • salt&vinegar
  • smokey bbq
  • sweet paprika
  • cheese onion

Op aanvraag is het ook mogelijk met zoete aardappel.

De Aardappel Tornado kan bij u op locatie zo wel binnen als buiten bereid worden door ons.

Mogelijkheden en prijzen

De Aardappel Tornado kunnen wij op een buiten locatie bereiden in onze mobiele snackkar inclusief wit of gekleurde verlichting. Deze is als een aanhanger van 2,5m x 2,5m x 2,75m.

Dit kost  € 220,00 per dag.

De prijs voor de grondstoffen per Aardappel Tornado is € 1,15  per stuk.

De prijs voor het personeel is € 29,95 p.p.p.u.

Alle overige prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Heeft u interesse in Aardappel Tornado’s op locatie?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een e-mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie van ons.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Aardappel Tornado” te beoordelen