Koffiebar

250,00 v.a. prijs

MijnPartyservice heeft een mooie professionele espressomachine van het merk Carimali. Deze machine maakt de heerlijkste espresso, koffie, en cappuccino voor u en uw klanten. Dit espressomachine wordt gepresenteerd op de LED verlichte lounge bar wat het een zeer leuke koffiebar maakt.

Koffiebar

Voor de koffie hebben wij een leuke witte LED verlichte bar. De bar is van hout gemaakt en hij staat op wielen wat het makkelijk verplaatsbaar maakt. De bar kan ook  gedecoreerd worden met Oud-Hollandse accessoires en de LED verlichting maakt de sfeer gezellig. De afmetingen hiervan zijn 160cm x 90cm x 104cm. . Door de neutrale witte kleur past hij overal bij.

De koffie

Ons espressomachine is een pistonmachine van het merk Carimali. Deze Carimali cento is een 2 groeps-espressomachine, een traditionele filterdrager met een mooi design. Tevens heeft het 2 stoompijpen, een heet wateruitloop en een grote stalen koppenwarmer aan de bovenkant.  Het heeft mooie verlichte keuzetoetsen voor dosering door de Barista voor het bereiden van een goede espresso. Deze machine is ideaal voor koffie professionals voor een heerlijke koffie die op ieder moment van de dag gemaakt kan worden.

Personalisatie

U kunt de LED bar ook personaliseren. Dit kan door een bord te laten bedrukken die wij voor de bar plaatsen. Hieraan zien alle gasten of klanten dat de bar vanuit uw bedrijf staat, wat u dus bekendheid geeft.

De koffiebar is op vele plekken inzetbaar

De koffiebar kan bijna overal staan, door de witte kleur past hij overal bij. De LED verlichting maakt het helemaal af. De bar is makkelijk te verplaatsen door de wielen die eronder zitten. De bar zou zeker niet misstaan op beurzen, congressen of bedrijfsfeesten.

De barista 

Binnen onze organisatie hebben wij als personeel een echte Barista. Deze Barista is gespecialiseerd in het vers bereiden van koffie en cappuccino op diverse feesten, beurzen of evenementen. Ook is het mogelijk een van de koffiemeisjes op locatie in te huren. Zij zijn allen getraind door onze Barista, en kunnen ook de heerlijkste koffie voor u zetten. Graag zijn zij u van dienst op uw feest. De Barista kunt u erbij nemen voor € 47,50 p.p.p.u.

De koffiebar in combinatie met een lekkernij

Deze koffiebar is zeer passend op verschillende soorten beurzen. Uit ervaring is deze zowel in Nederland als in het buitenland een groot succes. Het is ook leuk het bijvoorbeeld te combineren met verse stroopwafels, lollywafels, of Brusselse wafels. Zo kunnen de gasten of klanten genieten van een lekkernij en een warme kop koffie, espresso of cappuccino.

Prijzen:

Meubilair:

witte LED verlichte koffie bar: € 250,00 huurprijs per dag

Koffie:

Espresso: op aanvraag
Cappuccino: op aanvraag
Koffie: op aanvraag

Personeel:

Barista: € 47,50 p.p.p.u.

Personalisatie:

De gepersonaliseerde bar: op aanvraag

Combinatie lekkernij en koffiebar:

Een lekkernij en koffiebar: V.a. € 795,00

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Heeft u interesse in het huren van onze koffiebar ?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Koffiebar” te beoordelen