Koffiebar

Koffiebar

MijnPartyservice heeft een mooie nieuwe koffiebar met een professionele pistonmachine van het merk Carimali. Deze machine maakt de heerlijkste espresso, koffie, en cappuccino voor u en uw klanten. Deze machine is passend voor elk soort feest, beurs of evenement.

  • Koffiebar
  • Beoordelingen (0)

Koffiebar op locatie

MijnPartyservice heeft een mooie nieuwe koffiebar met een professionele pistonmachine van het merk Carimali. Deze machine maakt de heerlijkste espresso, koffie, en cappuccino voor u en uw klanten. Deze machine is passend voor elk soort feest, beurs of evenement. Wij bieden u aan, een zeer goede kwaliteit koffie, die gegarandeerd iedereen lekker zal vinden. U of uw klanten zullen dus zeker plezier beleven aan onze koffiebar.

De espressomachine

Ons pistonmachine is de Carimali cento. Deze Carimali cento is een 2 groeps-espressomachine, een traditionele filterdrager met een mooi design. Tevens heeft het 2 stoompijpen, een heet wateruitloop en een grote stalen koppenwarmer aan de bovenkant.  Het heeft mooie verlichte keuzetoetsen voor dosering door de Barista voor het bereiden van een goede espresso. Deze machine is ideaal voor koffie professionals voor een heerlijke koffie die op ieder moment van de dag gemaakt kan worden.

De koffiebar

Deze koffiebar is een witte LED lounge verlichte bar. Deze is multifunctioneel inzetbaar, maar uitermate geschikt als koffiebar. De afmetingen van deze bar zijn L 160cm x B 90cm x H 104cm. In de koffiebar is ook voldoende opbergruimte om diverse spullen in te bewaren. De koffiebar is eventueel ook te huren zonder wateraansluiting, aangezien wij een speciale pomp hiervoor hebben.

De Barista / de koffiemeisjes

Binnen onze organisatie hebben wij als personeel een echte Barista. Deze Barista is gespecialiseerd in het vers bereiden van koffie en cappuccino op diverse feesten, beurzen of evenementen. Ook is het mogelijk een van de koffiemeisjes op locatie in te huren. Zij zijn allen getraind door onze Barista, en kunnen ook de heerlijkste koffie voor u zetten. Graag zijn zij u van dienst op uw feest.

De koffiebar op evenementen

Deze koffiebar is zeer passend op verschillende soorten beurzen. Uit ervaring is deze zowel in Nederland als in het buitenland een groot succes. Ook kan het leuk zijn voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, open dagen, en vieringen voor in winkels. Het is ook leuk het bijvoorbeeld te combineren met verse stroopwafels, lollywafels, of Brusselse wafels.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Koffiebar” te beoordelen