Koffiebar

Koffiebar

250,00 v.a. prijs

MijnPartyservice heeft een mooie professionele espressomachine van het merk Carimali. Deze machine maakt de heerlijkste espresso, koffie, en cappuccino voor u en uw klanten. Dit espressomachine wordt gepresenteerd op de LED verlichte lounge bar wat het een zeer leuke koffiebar maakt.

De koffiebar op locatie

MijnPartyservice heeft een mooie professionele espressomachine van het merk Carimali.  Wij bieden u daarmee aan; een zeer goede kwaliteit koffie, die gegarandeerd iedereen lekker zal vinden. U of uw klanten zullen zeker plezier beleven aan onze koffiebar.

De espressomachine

Ons espressomachine is een pistonmachine van het merk Carimali. Deze Carimali cento is een 2 groeps-espressomachine, een traditionele filterdrager met een mooi design. Tevens heeft het 2 stoompijpen, een heet wateruitloop en een grote stalen koppenwarmer aan de bovenkant.  Het heeft mooie verlichte keuzetoetsen voor dosering door de Barista voor het bereiden van een goede espresso. Deze machine is ideaal voor koffie professionals voor een heerlijke koffie die op ieder moment van de dag gemaakt kan worden.

De koffiebar

De koffiebar is onze LED verlichte loungebar, waarop de espressomachine geplaatst wordt. Deze is multifunctioneel inzetbaar, maar uitermate geschikt als koffiebar. De afmetingen van deze bar zijn: L160cm x B 90cm x H 104cm. In de koffiebar is ook voldoende opbergruimte om diverse spullen in te bewaren. De koffiebar is eventueel ook te huren zonder wateraansluiting, aangezien wij een speciale pomp hiervoor hebben. Ideaal voor beursstands waar geen wateraansluiting aanwezig is!

De Barista 

Binnen onze organisatie hebben wij als personeel een echte Barista. Deze Barista is gespecialiseerd in het vers bereiden van koffie en cappuccino op diverse feesten, beurzen of evenementen. Ook is het mogelijk een van de koffiemeisjes op locatie in te huren. Zij zijn allen getraind door onze Barista, en kunnen ook de heerlijkste koffie voor u zetten. Graag zijn zij u van dienst op uw feest.

De koffiebar op evenementen (in combinatie met verse stroopwafels)

Deze koffiebar is zeer passend op verschillende soorten beurzen. Uit ervaring is deze zowel in Nederland als in het buitenland een groot succes. Ook kan het leuk zijn voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, open dagen, en vieringen voor in winkels. Het is ook leuk het bijvoorbeeld te combineren met verse stroopwafels, lollywafels, of Brusselse wafels.

Indien u kiest voor een combinatie van koffie en stroopwafels bieden wij daar speciale pakketten voor aan voor een scherpe prijs. Zeker op zakelijke evenementen en beurzen doen deze combinaties het zeer goed. Door de heerlijke geur van koffie en stroopwafels zult u vele klanten of gasten naar uw locatie lokken.

Heeft u interesse in het huren van onze koffiebar met een Barista of een koffiemeisje?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Koffiebar” te beoordelen

You've just added this product to the cart: