Italiaanse ijscokar

85,00 v.a. prijs

Onze Italiaanse ijscokar is zeer geschikt op verschillende evenementen. De ijscokar hebben wij in drie types; de lounge ijscokar, de koeien ijscokar, en de romantische ijscokar. De ijscokar oogt elegant, maar is tevens ook handig in gebruik, en relatief licht in gewicht om zo gemakkelijk te verrijden. De Italiaanse ijscokar is niet bedoeld om lange stukken mee te gaan rijden, maar het is geen probleem de ijskar een stuk te verrijden naar de plaats waar de kar moet staan. Een echte aanrader als eye-catcher bij een feest of evenement!

De Italiaanse ijscokar
De Italiaanse ijscokar is een praktische ijscokar met een mooi design. De ijskar is inzetbaar op vele soorten evenementen en locaties.

Verschillende types ijscokarren
Wij hebben 3 verschillende soorten Italiaanse ijscokarren in ons assortiment zitten:
Italiaanse ijscokar – type lounge
Italiaanse ijscokar – type koeien
Italiaanse ijscokar – type romantische tuin

Specificaties Italiaanse ijscokar:
De ijskar is 94 x 160cm. Het bovenstukje is er eenvoudig op en af te zetten. Ook zit er een waterbakje in om de ijslepel in te spoelen en erin te zetten. In de ijscokar is ruimte voor 60 liter vers ambachtelijk schepijs, wat overeenkomt met 900 bolletjes ijs en met een keuze uit ruim 25 verschillende smaken vers schepijs is het een ideale ijscokar voor uw feest of evenement.

Vers ambachtelijk schepijs voor in de Italiaanse ijscokar
Niet alleen de Italiaanse ijscokar kunnen wij leveren, ook ambachtelijk vers schepijs voor erin hebben wij in het assortiment. Wij maken in eigen beheer en volgens ambachtelijk recept, dagelijks vers schepijs en hebben ruim 25 verschillende smaken. Van de klassieke ijssmaken aardbei, banaan en chocola tot de ijsspecialiteiten als kokos, licor-43 en groene thee ijs. Indien u meer informatie wilt over ons vers ambachtelijk schepijs kunt u op deze link klikken, of ons om meer informatie vragen.

De prijzen van ons vers ambachtelijk schepijs: 
De klassieke smaken en yoghurt-ijs smaken: € 8,95 per liter
De ijsspecialiteiten: € 11,95 per liter

Wij leveren ons schepijs altijd in 2,5L bakken.

De bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Bent u op zoek naar een fraaie ijskar waarbij u gegarandeerd veel aandacht krijgt?
Deze Italiaanse ijscokar is zeer geschikt. De ijskar oogt modern, maar is toch klassiek en zeer gebruiksvriendelijk. Bij de ijscokar leveren wij ook altijd een professionele ijsschep, zodat u alles bij de hand heeft. Neem dus gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Italiaanse ijscokar” te beoordelen