Vacatures & Stages

Stage lopen bij MijnPartyservice

MijnPartyservice biedt ook stageplekken aan. Wij bieden stage mogelijkheden voor studenten met horeca gerelateerde opleidingen aan (MBO niveau 1 t/m 4).

Ben je op zoek naar een leuke afwisselende stage? Lees dan snel verder, en vraag bij ons verdere informatie op.

Over mijnPartyservice

bbq feestMijnPartyservice is een organisatie die zich richt op (party-)catering en verhuur in de breedste zin. Van verhuur van een enkele popcornmachine, tot volledig verzorgde bedrijfsfeesten. Veel verschillende mobiele concepten bieden wij aan op locatie; denk hierbij aan diverse types ijscokarren, (stroop)wafelkramen, pannenkoeken- en crêpeskramen, hotdogkarren, popcorn- en suikerspinkarren en noem zo maar op. Qua catering kan je ook denken aan verschillende soorten buffetten en georganiseerde barbecuefeesten. Wij werken enkel en alleen met producten van een hoge kwaliteit en bereiden alles vers in onze productieruimte. De catering zelf verlenen wij op locatie van de klant. Dit kunnen beurs- en congreslocaties, evenementenlocaties, bedrijven, clubs, maar ook gewoon tuinen of huiskamers zijn.

Onze productie- en opslaglocatie is gevestigd in Zuidland (Zuid-Holland). Vanuit hier zal je werken, en is ook de vertrek en aankomst locatie naar en van de evenementen locaties.

Over de stage

Wij bieden een stageplek aan voor studenten die een MBO niveau 4 (of niveau 1, 2 of 3) opleiding doen voor assistent horeca, voeding of voedingsindustrie niveau 1, meewerkend horeca-ondernemer of horeca management.

Als stagiaire draai je volledig mee in de operatie: helpen in het productieproces, catering op locatie verlenen voor onze (party-)catering concepten, barbecues, buffetten, of complete feesten, en de overige loods werkzaamheden zoals schoonmaken, klaarzetten en opruimen, en het in- en uitladen van de wagens. Tevens kan je denken aan helpen en meedenken van proces verbeteringen en het verrichten van lichte administratieve taken. We werken afwisselend in teamverband en leren je ook zelfstandig werken. De werktijden/stagetijden zijn flexibel in overleg, want ons werk vindt niet alleen plaats tussen 9:00u en 17:00u.

 

Het is een dynamische, gevarieerde en gezellige stage, waarin je ook veel kan leren.

Klinkt dit als iets voor jou?

Stuur dan een e-mail naar info@mijnpartyservice.nl of bel het telefoonnummer +31 (0)181-764 114.