Hotdogmachine

Hotdogmachine

55,00 v.a. prijs

De traditionele Gold Medal hotdogmachine is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat met een eenvoudige bediening. Deze machine is van het allernieuwste type en is zeker een blikvanger voor uw stand en/of evenement. De hotdog broodjes (“hot dog bun”) worden verwarmd door middel van waterdamp welke onder het verwarmingsgedeelte van de broodjes ontstaat. Hierdoor blijven de broodjes lekker zacht. De worstjes draaien continue rond, waardoor ze gelijkmatig warm worden.

De specificaties van de hotdogmachine

De Gold Medal hotdog machine is de originele Amerikaanse hot dog machine. De specificaties van onze traditionele Gold Medal hotdog machines zijn als volgt:

  • Merk: Gold Medal
  • Type: Dogeroo regular ATCO10224
  • Capaciteit: 56 worstjes & 40 broodjes
  • Afmetingen: 54 x 40 x 71cm (breedte x diepte x hoogte)
  • Verbruik: 1.500Watt
  • Gewicht: 27,2 kgs

De hotdogbroodjes en de hotdogs

Wij kunnen ook de hotdogs, de echte Amerikaanse hotdog broodjes en de saus erbij leveren. Wij maken gebruik van het hotdogmerk Meica en hebben de American Premium hotdogs.

De prijzen:

Hotdogs inclusief broodjes en saus, per stuk: € 1,25

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Heeft u interesse in het huren van een hotdogmachine?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Hotdogmachine” te beoordelen

You've just added this product to the cart: