Trdleník

115,00 v.a. prijs

MijnPartyservice kan Trdelník op locatie voor u maken! Dit garandeerd versheid en de geur is onweerstaanbaar. De Trdelník kan met diverse toppings waaronder: chocolade, kaneel, nootjes, ijs en vele andere suikerwerken. Een leuk, gezellig, maar zeker ook zeer lekker concept!

MijnPartyservice heeft nu ook Trdleník op locatie. De Trdleník is leuk voor buiten evenementen voornamelijk in de winter (al smaakt het in de zomer ook nog steeds lekker!). De zogenoemde Chimney cake met heerlijke toppings word altijd zeer gewaardeerd.

Trdleník

Trdleník, ook wel Chimney cake of hoe de meeste Nederlanders het noemen; koek op stok, is een soort mengsel van brooddeeg en cake, deze garen we langzaam op een stok boven het vuur.  Koek op stok is al heel oud, oorspronkelijk is het in Transsylvanië ontstaan. Het werd meestal op luxere feesten uitgedeeld, maar tegenwoordig zie je het op best veel plekken. Nadat de cake gegaard is garneren wij het met een topping naar keuze, dit kan van diverse noten naar zoetere toppings.

Trdleník met toppings

Wij bieden diverse toppings bij de Trdleník aan. U kunt van zoet naar iets hartigers gaan.
De toppings die wij aanbieden zijn;

  • Kaneel en suiker
  • Chocola
  • Oreo crunch
  • Kitkat crunch
  • Mini smarties
  • Kokosrasp
  • Mini marshmallows
  • Karamel (eventueel met zeezout)
  • Nootjes
  • Walnoten

De Chimney cake kan ook met schepijs worden gevuld. De combinatie koud/warm maakt het juist heel lekker en zo is de Trdleník ook zeer geliefd in de zomer. Heerlijk met slagroom en andere toppings!

Trdleník op locatie

De Trdleník zal zeker bevallen op bedrijfsfeesten, beurzen of verjaardagsfeesten.
De geur zal de mensen heel snel aantrekken wat kan zorgen voor extra aandacht bij u.
Het leuke is dat de gasten, klanten en/of familieleden zelf hun topping mogen kiezen, wat het extra lekker maakt. Zo kan iedereen genieten van een Trdleník met hun eigen smaak!

Kosten

Wilt u deze trdlenik op locatie?
Vanaf 115,00 kunt u genieten van onze heerlijke trdlenik.
Hiervoor heeft u de trdlenik machine met snijplanken, deegrollers en alle andere benodigdheden.
Op basis van beschikbaarheid word er ook een tentje van 3 x 2 meter bijgeleverd.
De trdlenik kosten 2,10 per stuk per persoon. Dit is inclusief topping naar keuze.

Personeel

Ons personeel maakt graag deze Trdelník voor u klaar. De personeelskosten hiervoor zijn: €29,95 ex. BTW per persoon per uur.

Heeft u interesse in Trdelník op locatie?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Trdleník” te beoordelen