Stroopwafeltafel

95,00 v.a. prijs

Stroopwafels zijn goede publiekstrekkers op beurzen en congressen. Klanten worden aangetrokken door de heerlijke geur van de wafels en van de gedecoreerde stroopwafeltafel, waar ze kunnen zien hoe de stroopwafels in werkelijkheid worden gemaakt. Al ons personeel is zeer ervaren in het bakken van stroopwafels, zien er representatief uit, en laten graag zien aan de klant of aan u hoe de wafels gebakken worden. Op deze manier heeft u de kans om zaken met hen te doen.

De stroopwafeltafel bij beurzen
Vaak is er bij een zakelijk evenement, en dan voornamelijk bij een stand, niet de ruimte een hele stroopwafelkraam neer te zetten. Om deze reden, en om de reden dat de tafel een wat strakkere uitstraling heeft, hebben wij ook een stroopwafeltafel. De afmetingen tafel zijn: 183cm / 74cm / 75 cm. Eromheen zit een mooie zwarte of witte rok, waardoor het een zeer professionele uitstraling heeft. Wel zullen er wat Oud-Hollandse accessoires op de tafel worden gelegd, om het zo toch een wat meer Oud-Hollandse uitstraling te geven. Ook hebben wij hiervoor nog een mooie groot tafelkleed van zeil met Oud-Hollandse patronen.

De prijzen van de grondstoffen / ingrediënten:
Stroopwafels (normaal formaat), incl. zakje (deeg): € 0,35 per stuk exclusief  9% BTW

Indien u interesse heeft in stroopwafels met toppings of dat u andere specifiekere aanvragen heeft, dan kunt u ons gerust e-mailen of bellen.

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Stroopwafels gepersonaliseerd
Gepersonaliseerde stroopwafelzakjes om uw bedrijf of product meer mee te promoten, is ook mogelijk.  Dit is altijd een goed promotiemiddel om zo uw stroopwafel mee te geven aan de klant.

Heeft u interesse in de stroopwafeltafel en/of wilt u stroopwafelzakjes laten bedrukken met uw logo?
U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Stroopwafeltafel” te beoordelen