Franse crêpes

95,00 v.a. prijs

Franse crêpes zijn uitstekende publiekstrekkers op vele soorten buiten (en binnen-) evenementen op elke locatie en voor bijna iedere gelegenheid. Uw klanten, gasten of vrienden worden aangetrokken door de heerlijke geur van vers gebakken crêpes en de ruime keuze aan toppings. Denk aan: Nutella, vers fruit, chocolade- en karamelsaus en natuurlijk poedersuiker.

 

De Franse crêpe kraam

Heerlijke Franse crêpes kunnen gebakken worden vanuit de crêpekraam, crêpebar of crêpetafel. Dit zijn de mogelijkheden (overige meubilair opties: op aanvraag):
 • De crêpekraam: dit is een nette houten marktkraam, die in korte tijd op- en afgebouwd kan worden op elke locatie. De rok om de kraam is neutraal wit.  De kraam heeft verlichting en kan verder gedecoreerd worden.  De afmetingen van deze kraam zijn: 220cm x 150cm x 260cm.
 • De crêpebar: dit is een witte LED verlichte bar, die van hout is gemaakt met daaronder kleine wieltjes waarover plinten gezet kunnen worden (deze plinten kunnen met magneet worden vastgeklikt). De LED verlichting maakt dat de bar er nog wat mooier uitkomt, en de neutrale kleur wit maakt dat de bar bijna overal passend is.  De afmetingen van de bar zijn: 160cm x 90cm x 104cm. 
 • De kleine crêpebar: deze kleine witte bar is een nette compacte bar gemaakt van hout. De neutrale kleur wit maakt dat de bar bijna overal passend is.  De afmetingen van deze kleine bar zijn: 140cm x 65cm x 72,5cm
 • De crêpetafel: dit is een buffettafel met luxe rok eromheen. Deze rok om de tafel heen kan in de kleur zwart, wit of donkerblauw. Eenvoudig, compact, maar toch zeer stijlvol. De afmetingen van deze tafel zijn: 183cm x 74cm x 75cm

Franse crêpes

De Franse crêpes worden gebakken op de professionele crêpe bakplaten, en ons personeel presenteren dit graag aan u. De Franse crêpe is een soort flinterdunne pannenkoek, maar heeft een toch iets andere smaak, en worden ze anders gepresenteerd. De Franse crêpes zijn al heerlijk met enkel poedersuiker, maar zijn nog meer genieten met deze toppings, die er standaard bij zitten:
 • Nutella
 • Verse aardbeien
 • Verse banaan
 • Chocoladesaus
 • Karamelsaus
 • Poedersuiker
Vele andere toppings mogelijk op aanvraag.

Personalisatie

De crêpekraam en crêpebar is ook te personaliseren. Door dit te doen trekt u meer aandacht naar uw bedrijf of bijvoorbeeld beursstand. Dit kan ook allemaal via MijnPartyservice geregeld worden. Een korte toelichting met betrekking tot de personalisatie:
 • De crêpekraam is te personaliseren door het laten bedrukken van de rok om de kraam of het dakzeil.
 • De crêpelbar is te personaliseren door een bedrukt bord aan de voorzijde van de bar met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam te laten plaatsen.
 • De kleine crêpebar is te personaliseren door een bedrukt bord aan de voorzijde van de bar met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam te laten plaatsen.
Indien u verdere informatie wilt hebben met betrekking tot personalisatie, vraag ik u vrijblijvend contact met ons op te nemen.

De Franse crêpe kramen zijn op vele plekken inzetbaar

Door de diversiteit van onze kramen en barren zijn wij nagenoeg passend op elk soort evenement, op elke soort locatie.
  • De crêpekraam is ideaal voor o.a. buitenevenementen.
  • De crêpebar is meer geschikt voor binnen evenementen. De bar heeft een strakke, maar ook elegante uitstraling, waardoor deze zeker ook mooi staat bij zakelijke evenementen en beurzen, maar ook bij bruiloften is deze bar zeer geschikt.
  • De kleine crêpebar is ook meer geschikt voor binnen evenementen. Dit barretje is compact en strak, en heeft een hele nette uitstraling, waardoor het zeker passend is op zakelijke evenementen. Ideaal voor bijvoorbeeld de wat kleinere stands.
  • De crêpetafel is ook meer geschikt voor binnen. De tafel is eenvoudig, maar heeft zeker een hele nette uitstraling. Ideaal voor als u wel verse crêpes op locatie wilt, maar niet de nadruk op het meubilair wilt hebben.

Prijzen:

Meubilair: Franse crêpe kraam: € 195,00 huurprijs per dag Franse crêpe witte LED verlichte bar: € 175,00 huurprijs per dag De kleine Franse crêpe bar wit: € 150,00 huurprijs per dag Franse crêpe buffettafel met luxe rok: € 95,00 huurprijs per dag Franse crêpes (worden vers op locatie gebakken): De Franse crêpes inclusief topping: € 1,35 per stuk Personeel: Personeelskosten:  29,95 per persoon per uur Personalisatie: De gepersonaliseerde kraam: op aanvraag De gepersonaliseerde bar: op aanvraag Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Heeft u interesse in een Franse crêpes kraam huren?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Franse crêpes” te beoordelen