Franse crêpes

Franse crêpes

75,00 v.a. prijs

Franse crêpes zijn uitstekende publiekstrekkers op beurzen en evenementen. Klanten worden aangetrokken door de heerlijke geur van vers gebakken crêpes en de ruime keuze aan toppings. Denk aan Nutella, vers fruit, chocolade- en karamelsaus en natuurlijk de poedersuiker. Al ons personeel is ervaren in het bakken van deze crêpes, zien er representatief uit, en laten graag zien hoe de crêpes gebakken worden.

 

Voor buiten evenementen is het mogelijk om een gedecoreerde kraam te huren waarin de crêpes vers gemaakt worden. Bij indoor evenementen, en dan voornamelijk op een beurs of congres is er vaak niet voldoende ruimte om een kraam neer te zetten. Om deze reden, en om de reden dat een bar of tafel een wat strakkere uitstraling heeft, hebben wij ook een barren en tafels waarop de crêpes bereidt kunnen worden (bijvoorbeeld onze LED verlichte lounge bar). De crêpe bakijzers die wij hebben zijn van het merk Krampouz en zijn 3200W per stuk.

Onze standaard toppings:

  • Nutella
  • Verse aardbeien
  • Verse banaan
  • Chocoladesaus
  • Karamelsaus
  • Poedersuiker
Vele andere toppingmogelijkheden op aanvraag.  

De prijzen:

Keuze voor het non-food: (Gedecoreerde)kraam, bakijzer en toebehoren: €150,00 exclusief 21% BTW Luxe LED lounge bar, bakijzer en toebehoren: €150,00 exclusief 21% BTW Tafel (inclusief luxe tafelrok) bakijzer en toebehoren: €95,00 exclusief 21% BTW Bakijzer en toebehoren (zonder kraam, bar of tafel): € 75,00 exclusief 21% BTW Ingrediënten: Franse crêpes (normaal formaat), incl. bordje,vorkje en servetje: € 0,95 per stuk exclusief  9% BTW Personeel: Personeelskosten €22,50 per persoon per uur exclusief 21% BTW Deze bovengenoemde prijzen zijn exclusief transportkosten.

Heeft u interesse in vers gebakken Franse crêpes?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op u reageren zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Franse crêpes” te beoordelen

You've just added this product to the cart: