Haringparty met haringkar

Bent u op zoek naar een Haringparty met een Oud-Hollands uitziende Haringkar? Dan bent u hier aan het juiste adres! De haringen worden op locatie voor u schoongemaakt door ons gespecialiseerde personeel. Zij kunnen ook de heerlijkste haringhapjes voor u maken!

Haringparty

Het haringseizoen staat weer voor de deur! Lekker genieten van de heerlijkste Hollandse Nieuwe. Vaak herken je een echte haringparty aan onder andere de ood, wit, blauwe vlaggetjes, een overvloed aan haring en haringkarren.

Onze haringkar

MijnPartyservice heeft nu ook een Oud-Hollands uitziende haringkar. De haring kar is geheel voorzien van alle gemakken die nodig zijn voor de presentatie van de haringen en de haringhapjes. De Hollandse nieuwe wordt op locatie schoongemaakt door onze visspecialisten en zij kunnen ook de overheerlijkste luxe vishapjes voor u ervan maken.

Ons personeel

Binnen ons team hebben wij visspecialisten die alles weten over de haringen, het schoonmaken van haringen en andere  heerlijke seafood. Zij kunnen dit heerlijke rauwe visje voor u schoonmaken en presenteren zodat u de ideale smaaksensatie zal meemaken. Ook maken zij graag de haringhapjes voor u en delen deze uit. Het personeel is eventueel voor een kleine meerprijs ook mogelijk met Oud-Hollands kostuum.

Prijzen

Vanwege dat de prijs van haringen kan fluctueren, en dat het afhangt van hoeveelheden en de soort hapjes, is het handig om met ons contact op te nemen, zodat wij een prijsopgave kunnen opstellen.

Huurprijs Haringkar: € 95,00

Schoongemaakte haring: prijs op aanvraag

Luxe haringhapje: prijs op aanvraag

Personeel (met specialisatie haringen/seafood): € 29,95 p.p.p.u.

Deze bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten

Haringen of de haringkar in combinatie met andere catering

Dit is vanzelfsprekend ook mogelijk. Ook andere mogelijkheden van seafood zijn mogelijk; denk aan Oestermeisjes en Fruit du Mer. Tevens leveren wij ook alle andere soorten catering en concepten, en enkel verhuur van non-food erbij is ook mogelijk. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Heeft u interesse een Haringparty met de Haringkar?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Haringparty met haringkar” te beoordelen