Oestermeiden

Huur nu onze enthousiaste professionele Oestermeiden die graag een gezellige sfeer creëeren bij uw feest of evenement. Laat uw klanten of gasten de heerlijke beleving van het eten van oesters meemaken. Vraag de mogelijkheden bij ons na!

Oestermeiden

Wilt u uw gasten, klanten, medewerkers, vrienden of familie heerlijk laten genieten van de beleving van Oesters? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij ons kunt u leuke spontane oestermeiden inhuren, die u optimaal kunnen laten genieten van verse oesters. Zo creëert u een fantastische sfeer, passend bij een luxe feestje.

Oesters op beurzen

Onze oestermeiden zijn ook in te huren voor op zakelijke beurzen. Onze meiden zijn altijd enthousiast en zullen zorgen voor een gezellige sfeer voor klanten die heerlijk kunnen genieten van verse oesters.

Prijzen

Graag willen wij u vragen om een prijsopgave bij ons op te vragen. Aan de hand van de duur, verwachte aantallen, en de locatie, kunnen wij een vrijblijvende offerte of prijsopgave voor u maken.

Oesters in combinatie met andere catering

Vaak is bij een feestje waar Oestermeisjes worden ingehuurd, het ook passend om champagne te schenken. Dit is vanzelfsprekend ook mogelijk via ons en wij kunnen de verzorging hiervan uit handen nemen.

Ook andere mogelijkheden van seafood zijn mogelijk; denk aan Fruit du Mer en verse haringen vanuit de haringkar. Tevens leveren wij ook alle andere soorten catering en concepten, en enkel verhuur van non-food erbij is ook mogelijk. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Heeft u interesse in Oestermeiden / Oesters op locatie?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Oestermeiden” te beoordelen