Eetcafe Thailand catering op locatie

MijnPartyservice en eetcafe Thailand zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van catering! Het is vanaf nu dus mogelijk om dit heerlijke Thaise eten op locatie als buffet (of diner) volledig te laten verzorgen. De mogelijkheden zijn enorm; denk aan enkel hapjes voor bij een borrel tot aan een uitgebreid buffet of diner voor op een bruiloft. Alles is verder ook mogelijk qua verdere uitbreiding van catering, denk aan; een ijscokar met vers ambachtelijk schepijs, vele partycatering concepten, luxe seafood mogelijkheden, mobiele bar met dranken, en alle mogelijkheden tot het huren van non-food (partyverhuur). Vraag de mogelijkheden bij ons na!

 

Eetcafe Thailand catering aan huis of bedrijf

Logo Eetcafe ThailandHet heerlijke eten van Eetcafe Thailand Rotterdam en de goed verzorgde hospitality van MijnPartyservice bundelen hun krachten. Vanaf juni 2020 zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan voor heerlijke Thaise catering op locatie. Dit betekent dat u dus niet perse bij het restaurant in Rotterdam Lombardijen hoeft te gaan eten, maar dat u ook deze gerechten in buffetvorm (of dinervorm) kan bestellen  om uw thuis- of bedrijfsfeest mee compleet te maken. Een geheel verzorgde catering aan huis of bedrijf, waarbij u zelf niks hoeft te doen (behalve te genieten en eten), en niks nodig hoeft te hebben, kan allemaal via MijnPartyservice georganiseerd worden.

Thaise buffetten

Traditionele Thaise gerechten kunnen allemaal in buffetvorm geleverd worden. Standaard bij een catering op locatie zitten er porseleinen borden, RVS bestek en papieren servetten bij. Ook hoort er een buffettafel met luxe rok bij, om de gerechten op te presenteren, evenals alle benodigde warmhoudapparatuur, tangen en overige toebehoren.

Afhankelijk van de soorten gerechten (en de reistijd/afstand), worden sommige gerechten ook door ons verder afgemaakt op locatie, dit om te zorgen dat de krokantheid en versheid gegarandeerd goed blijft. MijnPartyservice heeft een verrijdbare mobiele keuken (in de vorm van een aanhanger), waardoor wij op locatie gerechten kunnen afmaken, of eventueel ook bijgerechten en desserts kunnen maken.

De verschillende Thaise gerechten kunt u vinden onder menu’s & gerechten.

Personeel (bij de catering)

MijnPartyservice heeft alleen maar enthousiast personeel die u graag van dienst is. Zij kunnen alles netjes en relatief snel voor u opbouwen, klaarzetten en verzorgen. Ons personeel heeft horeca ervaring, hebben een affiniteit met de horeca of hebben al veel ervaring op gedaan met catering op locatie bij MijnPartyservice. Tevens hebben zij ook kennis over deze Thaise keuken, en ook over andere Aziatische keukens. De Aziatische keuken is een keuken die bij ons bij de favorieten hoort.

Catering mogelijkheden

Naast een lekker Thais buffet, zijn er vele mogelijkheden om de catering mee uit te breiden. MijnPartyservice heeft bijvoorbeeld heerlijk vers ambachtelijk schepijs, die wordt gemaakt in onze eigen productieruimte. Tevens zijn er vele andere warme en koude hapjes en snacks mogelijk voor bijvoorbeeld bij een borrel, of misschien passen een van deze andere concepten wel bij uw evenement zoals; een stroopwafelkraam, een Brusselse wafelkraam, een Franse crêpebar, Oestermeiden, of een Fruit du Mer bar. Bijna alles qua (party-)catering wat u maar kan bedenken, hebben wij. Alles is gegarandeerd van zeer goede kwaliteit. Vanzelfsprekend is een mobiele bar met dranken ook mogelijk, of bijvoorbeeld een smoothiebar of cocktailbar. Er zijn mogelijkheden met nacalculatie of drankenpakketten.

Non-food

Naast de vele extra mogelijkheden voor catering, is nagenoeg ook alles qua non-food bij ons te huren. Wij hebben alle non-food materialen voor een klein of groot feest of evenement. Van statafels, bierbankensets, dinertafels, stoelen, klapstoelen, tafellinnen tot aan ijscokarren, partytenten, gasheaters, springkussens en rode lopers. Bedenk het maar, en we hebben het, of anders kunnen we het zeker regelen.

Een Thais buffet is multifunctioneel inzetbaar

Dit overheerlijke Thaise eten is leuk bij zakelijk evenementen zoals bedrijfsborrels, personeelsfeesten en teamevenementen. Ook is het voor particulieren natuurlijk helemaal passend bij bijvoorbeeld bruiloften, jubileum feesten of verjaardagen. Enkel lekkere Thaise hapjes tot volledig verzorgde uitgebreide buffetten en diners zijn mogelijk. Wij verzorgen graag de catering voor uw feest of evenement en nemen graag werk uit handen!

Heeft u interesse in catering op locatie van Eetcafe Thailand?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

 

 

 

Voorgestelde catering menu’s

Deze heerlijke gevarieerde menu’s zijn samengesteld door Eetcafé Thailand en MijnPartyservice. Deze menu’s zijn mogelijk vanaf 10 personen. U kunt genieten en proeven van de lekkerste pittige en niet pittige gerechten met een mix van vlees, vis en groente.

Catering menu 1:

Voorgerechten:

Soep: Thaise Cocossoep met kip (Tom Ka Kai) en/of Thaise pittige soep met kip (Tom Yam Kai)

Of

Hapjes:

Zelfgemaakte kiploempia
5 kleine stokjes kipsaté
Kleine pittige kipsalade (lap kai)

Hoofdgerechten:

Rundvlees Massaman curry (niet pittig)
Redcurry met kip, haasbiefstuk of varkensvlees
Gebakken kipfilet met cashewnoten
Gebakken rijst met vlees, kip en groente (Kau pad kai)

De hoofdgerechten zijn inclusief deze bijgerechten: nasi, bami en witte rijst

Dessert:

Vers ambachtelijk schepijs met slagroom (huisgemaakt door MijnPartyservice)

Prijs per persoon: op aanvraag (inclusief dessert: vers ambachtelijk schepijs, verschillende smaken, met slagroom)

Prijs per persoon: op aanvraag  (zonder dessert)

Catering menu 2:

Voorgerechten:

Viskoekjes (5 stuks)
Kleine pittige kipsalade lap kai
Zelfgemaakte kiploempia

Hoofdgerechten:

Gebakken kipfilet met cashewnoten
Rode mulfilet met garnalen in rode curry
Rundvlees Massaman curry (niet pittig)
Tofu, groente, cashewnnoten met oestersaus

De hoofdgerechten zijn inclusief deze bijgerechten: nasi, bami en witte rijst

Dessert:

Vers ambachtelijk schepijs met slagroom (huisgemaakt door MijnPartyservice)

Prijs per persoon: op aanvraag (inclusief dessert: vers ambachtelijk schepijs, verschillende smaken, met slagroom)

Prijs per persoon: op aanvraag (zonder dessert)

Overige informatie

Deze catering is inclusief voldoende porseleinen borden, RVS bestek, papieren servetten, en een buffettafel met luxe rok (tafelkleed) waarop de gerechten worden gepresenteerd. Tevens is inclusief alle materialen om de buffetten op te presenteren en de benodigde warmhoudapparatuur. Als mogelijkheid voor het dessert voor feesten en partijen is het ook mogelijk het ijs vanuit de ijscokar te krijgen.

Andere samenstellingen van menu’s zijn vanzelfsprekend ook mogelijk voor de catering. In overleg met Eetcafé Thailand zullen wij aangeven of de gerechten gepast zijn voor catering op locatie. Wij hebben zelf ook mogelijkheden tot het aanvullen van andere gerechten en concepten.

Aflevertijd en ophaaltijd wordt in overleg met de klant bepaald.

Personeel

Personeel van ons is zeker ook mogelijk. Wij hebben enthousiast en ervaren horeca personeel. Dit kost € 23,50 per persoon per uur. Wij berekenen enkel de eventtijd zelf van zo’n 2 tot 3 uur. De op- en afbouw zit in de prijs inbegrepen (mits geen vertraging of een nodige tijdsduur tussen opbouw/afbouw en de gevraagde buffet/diner aanvangstijden).

Alle bovengenoemde prijzen per persoon zijn exclusief BTW (9%) en eventuele transportkosten.

Heeft u interesse in catering op locatie van Eetcafe Thailand?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

 

 

Beschrijving

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Eetcafe Thailand catering op locatie” te beoordelen