Stroopwafels met toppings

195,00 v.a. prijs

MijnPartyservice kan ook heerlijke verse stroopwafels met toppings op locatie voor u maken. Dit kan gedaan worden vanuit de stroopwafelkraam, stroopwafelbar of stroopwafeltafel. Warme chocolade wordt gegoten over de stroopwafels en er zijn vele soorten toppings mogelijk zoals; smarties, marshmellows, kokos, fudge, kitkat en nootjes. Dit maken de stroopwafels nog feestelijker voor op een beurs of ander zakelijk evenement, maar ook op feestjes zoals kinderfeestjes en verjaardagen.

Stroopwafels met toppings

Stroopwafels met toppings zijn uiteraard bij ons ook mogelijk.  Onze overheerlijke ambachtelijke verse stroopwafels worden voorzien van de lekkerste toppings. Hoe leuk is het om op je verjaardag feest iedereen te trakteren op stroopwafels met verschillende toppings? Of op een zakelijke beurs de stroopwafels in te zetten als marketing tool? Deze stroopwafels worden vers gebakken op locatie. Het concept is een normale stroopwafel met stroop ertussen en vervolgens wordt de stroopwafel besmeerd met voor de helft bruine (of witte) chocolade en worden voorzien van een topping naar keuze.

De verschillende toppings

Voorbeelden van onze toppings:

– Oreo crunch
– KitKat crunch
– mini marshmallows
– mini smarties
– mini brownies
– bitterkoekjes
– hazelnoot krokant
– kokosrasp
– karamelblokjes eventueel met zeezout
– hazelnoot krokant
– pinda krokant
– chocolade bolletjes

De stroopwafels met toppings kosten €0,55 per stuk.

Deze prijzen zijn exclusief BTW.

Stroopwafels met toppings zijn op vele plekken inzetbaar

De stroopwafels met toppings zijn zeer geschikt op bedrijfsfeesten, op zakelijke beurzen, verjaardagen, open dagen, of op een Hollands themafeest. De stroopwafels kunnen verzorgd worden vanuit de stroopwafelkraam, stroopwafelbar of stroopwafeltafel.

Ons personeel

Al ons personeel heeft ervaring met het bakken van stroopwafels. Per persoon is het mogelijk max. 80 stroopwafels met toppings per uur te bakken.

Heeft u interesse in onze stroopwafels met toppings?

Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

1 beoordeling voor Stroopwafels met toppings

 1. 5 van 5

  jucineide vasques

  Gostaria de comprar essa maquina de stroopwafel. voces enviam para EUA ou pra Itália.?
  moro no Brasil e tenho essas pessoas desses locais que podem trazer a maquina para o Brasil.
  aguardo resposta e ja agradeço.

  jucineide Vasques


Een beoordeling toevoegen