Warme lollywafels

Warme lollywafels

75,00 v.a. prijs

Vers gebakken lollywafels zijn heerlijke traktaties voor zowel jong als oud. Het zijn warme Belgische wafels op een stokje met poedersuikers of andere toppings, en vanwege de overheerlijke geur zal dit zeker vele mensen aantrekken. Lollywafels kunnen wij voor u bakken vanuit onze LED verlichte witte lounge bar, een kraam of een buffettafel met luxe rok. Afhankelijk van uw evenement kan het beste de keus van het meubilair worden gemaakt.

 

  • Mogelijkheden en tarieven
  • Beoordelingen (0)

Warme lollywafels op locatie
Lollywafels zijn een heerlijke traktatie voor zowel jong als oud. Leuk met een chocoladefontein erbij op een kinderfeestje, maar ook uitermate geschikt op beurzen of als verrassing bij de entree van clubs en discotheken. Eigenlijk bij vele soorten evenementen zijn de lollywafels leuk, en ook lekker.

Prijzen grondstoffen/ingrediënten:
De prijzen voor de grondstoffen per lollywafel zijn € 0,40 exclusief 6% BTW per stuk.

Alle prijzen weergegeven zijn exclusief BTW en transportkosten.

De bereiding van warme lollywafels
De vers gebakken warme lollywafels worden gemaakt met het hiervoor bestemde professionele wafelijzer. Het beslag dat op locatie wordt gebreid wordt gegoten in de vorm van het ijzer. Deze wordt meer dan 200 graden, en na twee minuten zijn er vier overheerlijke lollywafels gemaakt. Deze zullen bestrooid worden met poedersuiker, en worden uitgedeeld op een stokje. Zo is het gemakkelijk te eten, maar ziet het er ook feestelijk uit.

De smaak
De smaak van de warme lollywafels zit tussen de Brusselse en Luikse wafel in. Aan de buitenkant licht krokant, maar van binnen zacht. Een romige zoete smaak, waarbij de poedersuiker het helemaal afmaakt. Ook is het mogelijk andere toppings bij de lollywafels te bestellen. Onze lollywafels zijn vanwege het stokje, de vorm, en het maken op locatie altijd een ware publiekstrekker. Iedereen vindt ze leuk en lekker!

Wilt u ook lollywafels uitdelen of trakteren?
Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Warme lollywafels” te beoordelen