Warme lollywafels

Warme lollywafels

150,00 v.a. prijs

Vers gebakken lollywafels zijn heerlijke traktaties voor zowel jong als oud. Het zijn warme Belgische wafels op een stokje met poedersuiker of andere toppings, en vanwege de overheerlijke geur zal dit zeker vele mensen aantrekken. Lollywafels kunnen wij voor u bakken vanuit de kraam, de witte LED bar en een mooie tafel. Afhankelijk van uw evenement kan het beste de keus van het meubilair worden gemaakt.

 

De lollywafelkraam

Heerlijke verse lollywafels kunnen gebakken worden vanuit de lollywafelkraam, lollywafelbar of lollywafeltafel.

Dit zijn de mogelijkheden (overige meubilair opties: op aanvraag):

 • De lollywafelkraam: dit is een nette houten marktkraam, die in korte tijd op- en afgebouwd kan worden op elke locatie. De rok om de kraam is neutraal wit.  De kraam heeft verlichting en kan verder gedecoreerd worden.  De afmetingen van deze kraam zijn: 220cm x 150cm x 260cm.
 • De lollywafelbar: dit is een witte LED verlichte bar, die van hout is gemaakt met daaronder kleine wieltjes waarover plinten gezet kunnen worden (deze plinten kunnen met magneet worden vastgeklikt). De LED verlichting maakt dat de bar er nog wat mooier uitkomt, en de neutrale kleur wit maakt dat de bar bijna overal passend is.  De afmetingen van de bar zijn: 160cm x 90cm x 104cm. 
 • De kleine lollywafelbar: deze kleine witte bar is een nette compacte bar gemaakt van hout. De neutrale kleur wit maakt dat de bar bijna overal passend is.  De afmetingen van deze kleine bar zijn: 140cm x 65cm x 72,5cm
 • De lollywafeltafel: dit is een buffettafel met luxe rok eromheen. Deze rok om de tafel heen kan in de kleur zwart, wit of donkerblauw. Eenvoudig, compact, maar toch zeer stijlvol. De afmetingen van deze tafel zijn: 183cm x 74cm x 75cm

Warme lollywafels 

Lollywafels zijn een heerlijke traktatie voor zowel jong als oud. Leuk voor bij kinderfeestjes en verjaardagen, maar ze zijn ook uitermate geschikt op beurzen of als verrassing bij de entree van clubs en discotheken. Eigenlijk bij vele soorten evenementen zijn de lollywafels leuk en lekker. De lollywafels worden vers op locatie bereid. De baktijd van de lollywafels is 2 minuten voor 4 heerlijke wafels.

Al ons personeel is ervaren in het bakken van deze heerlijke lollywafels op locatie.

Lollywafels met toppings

Lollywafels zijn ook mogelijk met heerlijke toppings. Dit geeft een vrolijke uitstraling en smaken ook heel lekker. Wij hebben hiervoor diverse chocoladesoorten:

 • Ruby chocolade
 • Pure chocolade
 • witte chocolade
 • andere kleuren chocolade zijn mogelijk in overleg

Personalisatie

De lollywafelkraam en lollywafelbar is ook te personaliseren. Door dit te doen trekt u meer aandacht naar uw bedrijf of bijvoorbeeld beursstand. Dit kan ook allemaal via MijnPartyservice geregeld worden.

Een korte toelichting met betrekking tot de personalisatie:

 • De lollywafelkraam is te personaliseren door het laten bedrukken van de rok om de kraam of het dakzeil.
 • De lollywafelbar is te personaliseren door een bedrukt bord aan de voorzijde van de bar met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam te laten plaatsen.
 • De kleine lollywafelbar is te personaliseren door een bedrukt bord aan de voorzijde van de bar met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam te laten plaatsen.

Indien u verdere informatie wilt hebben met betrekking tot personalisatie, vraag ik u vrijblijvend contact met ons op te nemen.

De lollywafelkramen zijn op vele plekken inzetbaar

Door de diversiteit van onze kramen en barren zijn wij nagenoeg passend op elk soort evenement, op elke soort locatie.

  • De lollywafelkraam is ideaal voor o.a. buitenevenementen.
  • De lollywafelbar is meer geschikt voor binnen evenementen. De bar heeft een strakke, maar ook elegante uitstraling, waardoor deze zeker ook mooi staat bij zakelijke evenementen en beurzen, maar ook bij bruiloften is deze bar zeer geschikt.
  • De kleine lollywafelbar is ook meer geschikt voor binnen evenementen. Dit barretje is compact en strak, en heeft een hele nette uitstraling, waardoor het zeker passend is op zakelijke evenementen. Ideaal voor bijvoorbeeld de wat kleinere stands.
  • De lollywafeltafel is ook meer geschikt voor binnen. De tafel is eenvoudig, maar heeft zeker een hele nette uitstraling. Ideaal voor als u wel verse lollywafels op locatie wilt, maar niet de nadruk op het meubilair wilt hebben.

Prijzen:

Meubilair:

Lollywafelkraam: € 150,00 huurprijs per dag

Lollywafel witte LED verlichte bar: € 150,00 huurprijs per dag

De kleine lollywafelbar wit: € 125,00 huurprijs per dag

De lollywafel buffettafel met luxe rok: € 95,00 huurprijs per dag

Wafels (worden vers op locatie gebakken):

Lollywafel inclusief poedersuiker: € 0,40 per stuk  

Lollywafel met topping: op aanvraag

Personeel:

Personeelskosten:  23,50 per persoon per uur 

Personalisatie:

De gepersonaliseerde kraam: op aanvraag 

De gepersonaliseerde bar: op aanvraag

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Heeft u interesse in een lollywafelkraam huren?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Warme lollywafels” te beoordelen

You've just added this product to the cart: