Poffertjeskraam

Poffertjeskraam

150,00 v.a. prijs

Tegenwoordig is er op het gebied van eten en feesten keuze uit vele soorten concepten die afkomstig zijn uit diverse landen en culturen. Daarom juist kunnen wij u verschillende lekkernijen aanbieden die afkomstig zijn uit eigen land; Nederland. De  smaakt van poffertjes blijft toch altijd heerlijk! Vele buitenlanders zijn er ook gek op.  Wij kunnen u deze overheerlijke poffertjes vers aanbieden en bereiden op bijna alle mogelijke locaties en evenementen. Mogelijk met een poffertjeskraam, in een houten huisje, op een  poffertjestafel of op een poffertjes bar!

  • Mogelijkheden en tarieven
  • Beoordelingen (0)

De poffertjeskraam
Wat wij doen is poffertjes op locatie voor u bereiden vanuit de poffertjeskraam. Wij hebben een mooie poffertjeskraam, die door ons kan worden gedecoreerd, waardoor het een frisse Oud-Hollandse uitstraling kan krijgen. Vanzelfsprekend is het huren van deze poffertjeskraam niet verplicht, maar kunnen we ook enkel met de apparatuur en ingrediënten naar u toekomen en de poffertjes maken op de plek die u graag wilt. Vaak is deze poffertjeskraam in trek bij beurzen en evenementen, maar in dit geval zeker ook erg bij kinderfeestjes.

Ook is het mogelijk een winter houtenhuisje als poffertjeskraam te krijgen. Deze kan ook vrolijk worden aangekleed en verlicht. Dit huisje is zo door ons gemaakt dat het vrij gemakkelijk op- en af te bouwen is.

De prijzen van de grondstoffen / ingrediënten zijn:
Portie poffertjes compleet met bakje, vorkje, servet, boter/suiker: € 0,55 exclusief 6% BTW

Deze genoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

De apparatuur
Wij hebben diverse professionele poffertjesbakplaten:

Gas poffertjesbakplaten:

  • 2 platen @ 35 dops (totaal dus 70 dops)

Elektrische poffertjesbakplaten:

  • 1 plaat @ 100 dops (2x 2200W)
  • 1 plaat @ 50 dops (1x 2200W)

Onze poffertjesbakkers
Bij de poffertjeskraam kunnen wij ook personeel leveren. Wij kunnen u verzekeren dat het personeel er representatief bij zal lopen en kennis van de producten en apparatuur heeft. Ook is ons personeel mogelijk met Oud-Hollandse kleding. Heeft u hier interesse in? Vraag dan een offerte bij ons aan, en u kunt ook leuke foto's van ons ontvangen.

Heeft u interesse naar poffertjes op locatie?
U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Poffertjeskraam” te beoordelen