Poffertjeskraam

195,00 v.a. prijs

Tegenwoordig is er op het gebied van eten en feesten keuze uit vele soorten concepten die afkomstig zijn uit diverse landen en culturen. Daarom juist kunnen wij u verschillende lekkernijen aanbieden die afkomstig zijn uit eigen land; Nederland. De  smaakt van poffertjes blijft toch altijd heerlijk! Vele buitenlanders zijn er ook gek op.  Wij kunnen u deze overheerlijke poffertjes vers aanbieden en bereiden op bijna alle mogelijke locaties en evenementen. Mogelijk met een poffertjeskraam, in een houten huisje, op een  poffertjestafel of op een poffertjes bar!

De poffertjeskraam

De poffertjeskraam bestaat uit een nette houten marktkraam, die wij in korte tijd kunnen op- en afbouwen op elke locatie die u wenst. De kraam is gedecoreerd met Oud-Hollandse accessoires, en verlichting, waardoor het een gezellige sfeer met zich mee brengt. De afmetingen van deze kraam zijn 220cm x 150cm x 260cm.

Voor de winter is er ook een leuk houten winterhuisje. Het huisje kan ook gedecoreerd worden met Oud-Hollandse decoratie.  De afmetingen hiervan zijn 220cm x 200cm x 260cm

De poffertjes

Poffertjes is een bekend Hollands lekkernij, waar jong en oud van kan genieten. Onze poffertjes worden vers op locatie bereid. De geur van vers gebakken poffertjes zal zeker de gasten of klanten aantrekken. De poffertjes worden altijd met een klontje boter en poedersuiker geserveerd. Verschillende poffertjesbakplaten hebben wij beschikbaar:  gas-bakplaten (2 stuks van 35 dops), en twee types electrische bakplaten (2200W per stuk); 100 dops en 50 dops.
Al ons personeel is ervaren met het bakken van poffertjes en kunnen in een rap tempo deze maken en uitdelen. Zo’n 70 tot 100 porties per uur kan gemaakt worden op basis van 2 personen personeel.

Personalisatie

U kunt onze poffertjeskraam ook laten personaliseren. Dit kan door de rok te laten bedrukken met uw eigen ontwerp; denk aan uw logo of slogan. Indien u hierin interesse heeft, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Prijzen:

Meubilair:

poffertjeskraam: € 195,00 huurprijs per dag

Houte winterhuisje: € 225,00 huurprijs per dag

poffertjes (worden vers op locatie gebakken):

poffertjes (inclusief poedersuiker en klontje boter): € 0,75 per portie (12 stuks)

Personeel:

Personeelskosten:  27,50 per persoon per uur

Personeel in Hollands kostuum: € 29,95 per persoon per uur 

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Heeft u interesse in een poffertjeskraam huren?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Poffertjeskraam” te beoordelen