Standaard ijscokar

50,00 v.a. prijs

De standaard ijskar is een eenvoudige, maar een toch erg leuke ijscokar. Deze glanzende witte ijscokar heeft aan de bovenkant twee glazen schuifdeksels en is daardoor zeer geschikt voor zowel vers schepijs, maar ook voor voorverpakt ijs uit te delen. Ook is het mogelijk een mooie grote parasol boven de ijscokar op te zetten. Deze leveren wij er ook gratis bij.

De standaard ijscokar
De standaard ijskar is een eenvoudige, maar zeer leuke ijscokar waarbij een grote parasol hoort. Deze wordt ook vaak gebruikt waar er grote stukken met de kar moet worden gelopen, bij buiten evenementen, maar ook op beurzen waar ze de standaard ijscokar laten personaliseren. Dit kunt u zelf doen, maar ook door ons laten doen. Grote posters worden als stickers op de ijscokar gedrukt.

Wilt u hiervan informatie? Neem gerust contact met ons hierover op.

Specificaties standaard ijskar
De ijskar is 114x160cm. De ijscokar is vrij breed (114cm) vanwege de wielen aan de zijkant. Verder is de kar zeer gemakkelijk te verrijden dus dit is erg handig bij evenementen. Zowel vers ambachtelijk schepijs als voorverpakt ijs past gemakkelijk in deze standaard ijscokar. De parasol kan zeer eenvoudig in en uit worden gevouwen en ook van de kar af worden gehaald. Al met al dus een leuke ijscokar, die erg gebruiksvriendelijk is.

Vers ambachtelijk schepijs voor in de standaard ijscokar

Niet alleen de standaard ijskar zelf kunnen wij leveren, ook ambachtelijk vers schepijs voor erin hebben wij in het assortiment. Wij maken in eigen beheer en volgens ambachtelijk recept, dagelijks vers schepijs en hebben ruim 25 verschillende smaken. Van de klassieke ijssmaken banaan, chocolade en vanille tot de ijsspecialiteiten als licor 43 ijs, malibu ijs, en cookie ijs. Indien u meer informatie wilt over ons vers ambachtelijk schepijs kunt u op deze link klikken, of ons om meer informatie vragen.

De prijzen van ons vers ambachtelijk schepijs: 
De klassieke smaken en yoghurt-ijs smaken: € 8,95 per liter
De ijsspecialiteiten: € 11,95 per liter exclusief

Wij leveren ons schepijs altijd in 2,5L bakken.

De bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Bent u op zoek naar een leuke en praktische standaard ijskar?
Deze ijscokar is dan zeer geschikt. Bij de ijscokar leveren wij ook altijd een professionele ijsschep, zodat u alles bij de hand heeft. Neem dus gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Standaard ijscokar” te beoordelen