Amerikaanse kraam

195,00 v.a. prijs

Een Amerikaans feest of een “sweet-sixteen” feestje is natuurlijk helemaal te gek om te organiseren met daarbij een Amerikaanse kraam met popcorn en hotdogs. MijnPartyservice heeft een ontzettend leuke kraam die in het oog springt en die het middelpunt van de “Amerikaanse”-party kan zijn. Lekkere warme hotdogs en verse popcorn maken de party natuurlijk compleet.

De Amerikaanse kraam als publiekstrekker

De Amerikaanse ingerichte kraam met popcorn en hotdogs is natuurlijk niet alleen geschikt voor een “sweet-sixteen”-party; deze kraam is ook een regelrechte publiekstrekker voor uw winkel. De geur van warme hotdogs en verse popcorn doet het winkelend publiek absoluut naar uw winkel toe trekken. Dit concept is een absoluut beproefd middel en bewijst zich keer op keer weer.

Hotdogs en popcorn

In de Amerikaanse kar kunt u heerlijke hotdogs en popcorn maken en uitdelen. Wij hebben een speciaal hotdog apparaat, waar u de worsten lang warm in kan houden. Het is leuk voor het publiek om naar te kijken, en voor u is het makkelijk hier vanuit ze uit te delen. Heerlijk op een origineel hotdogbroodje met een lekkere saus. De popcorn kunt u zelf maken vanuit onze Gold Medal popcornmachine. U kunt kiezen voor zoete of zoute popcorn. Beide zijn makkelijk te maken, en blijven lang vers in deze machine.

De prijzen:

Grondstoffen voor popcorn, inclusief zakjes, per 100 eenheden: €18,95.
Hotdogs inclusief broodjes en saus, per stuk: €1,50.

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Personeel in Amerikaanse kleding

Wat is er nou leuker dan een Amerikaanse kraam of kar met daarachter het personeel in U.S.A. kleding? Onze dames zijn te kleden in een mooie getailleerde lange U.S.A. jas, of een U.S.A. jurkje met glitters. Tevens is er ook de mogelijkheid nog een glinsterende hoed bij te dragen. Mocht er bij uw feest een man komen, dan zal hij gekleed komen in een compleet uncle Sam pak. Zo’n kostuum kan uw U.S.A. feest of Amerikaans feest helemaal compleet maken.

De kosten hiervan zijn €29,95 p.p.p.u. (normale personeelskosten: €27,50 p.p.p.u.). Onze representatieve, spontane en hard werkende personeel is u zeer graag van dienst.

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl en natuurlijk kunt u ook bericht versturen via onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen één uur een reactie van ons.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Amerikaanse kraam” te beoordelen