Gezond op aanvraag

Wilt u gezonde catering met lekkere hapjes en/of drankjes? Dan kunnen wij dit voor u regelen! Maak uw gasten, klanten, collega’s of vrienden blij met onze gezonde snacks en/of drankjes. Het is ideaal voor bij bedrijfsevenementen, maar ook bij verjaardagen of andere privé feestjes. Wij komen op elke locatie, met iedere opstelling naar uw wens (kraam, bar etc.)

Gezonde hapjes of drankjes

Is een gezonde lifestyle belangrijk voor u en wilt u samen met uw collega’s, vrienden of familie gezond eten, drinken of lekker snacken? Dan is dit misschien iets voor u! Wij hebben veel gezonde snacks en gerechten in ons assortiment, maar u kunt ook bij ons gerechten aanvragen. Alle gezonde hapjes en drankjes zijn vers bereid en kunnen wij ook verzorgen vanuit een gezellige kraam of bar.

Dus bent u opzoek naar gezonde catering met diverse hapjes en/of drankjes op locatie dan is dit misschien een leuk idee!

De hapjes en/of drankjes zijn ideaal voor bij bedrijfsborrels, tussen vergaderingen door, tijdens bedrijfsfeestjes, op verjaardagen of elk ander soort catering waarbij gezond ook belangrijk is!

Voorbeelden gezonde catering mogelijkheden (die wij ook al eerder verzorgd hebben):

  • Japanse verse bubble tea (vele variaties zijn mogelijk, ook met lekkere toppings)
  • Verschillende pokébowls (verse rijst met lekker gemarineerd vlees, vis en groente) (vega ook mogelijk)
  • Smoothies (zowel met vers fruit als groente)
  • Onigiri’s (Japanse rijstballen) met diverse Aziatisch gemarineerde vullingen
  • Gezonde taartjes, cupcakes en muffins
  • Verschillende vega en vegan hapjes
  • Verse salades

Niet alleen deze hapjes en drankjes zijn mogelijk, maar op aanvraag is zeker meer mogelijk. Wij helpen u graag bij uw gezonde catering en denken ook graag met u mee.

De catering kunnen wij verzorgen vanuit een gezellige kraam, een mooie LED bar of een van de andere mogelijkheden.

Prijzen op aanvraag.

Personeelskosten: € 29,95 per persoon per uur.

Deze prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Heeft u ook interesse in onze gezonde hapjes of drankjes?

Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Gezond op aanvraag” te beoordelen