Oud-Hollands geklede dames

29,95 v.a. prijs

Representatief Oud-Hollands gekleed personeel of Oud-Hollands geklede dames zijn zeer geschikt om uw Hollands evenement mee af te maken. Daarnaast zijn zij ook zeer ervaren in het verzorgen van alle (Hollandse-)cateringconcepten. Ideaal voor op beurzen en evenementen!

Oud-Hollands gekleed personeel

Oud-Hollands gekleed personeel is zeer geschikt voor bij onze Oud-Hollandse cateringconcepten. Representatieve Oud-Hollands geklede dames kunnen de catering zo helemaal in thema voor u verzorgen.

Dit is ideaal voor bij de stroopwafelkraam, de poffertjeskraam, de Koek en Zopiekraam en alles waarvan de catering van oorsprong uit Nederland komt. Ons Oud-Hollands gekleed personeel of Oud-Hollands geklede dames zijn daarnaast ook zeer ervaren in het bakken van de diverse soorten wafels. Grote groepen kunnen van een heerlijke stroopwafel, wafel of een portie poffertjes worden voorzien.

De kosten voor personeel in Oud-Hollands kostuum / jurkje is € 34,95 exclusief BTW per persoon per uur.

Heeft u interesse in ons Oud-Hollands gekleed personeel / Oud-Hollands geklede dames?

Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Oud-Hollands geklede dames” te beoordelen