Oud-Hollands geklede dames

  • Oud-Hollands geklede dames
  • Beoordelingen (0)

Personeel in Oud-Hollandse jurkjes

Onze stroopwafelbakkers bij de stroopwafelkraam, het stroopwafel houtenhuisje, de stroopwafeltafel of de stroopwafelbar staan altijd voor u klaar de heerlijkste wafels te maken, en deze vrolijk uit te delen aan de gasten. Al onze medewerkers zijn ervaren stroopwafelbakkers en kunnen grote aantallen stroopwafels achter elkaar maken. Dit geldt ook voor onze Oud-Hollands geklede stroopwafeldames.

De stroopwafeldames in Oud-Hollandse jurkjes

Om de stroopwafelkraam of poffertjeskraam helemaal af te maken, is het leuk om het personeel ook in Oud-Hollandse kleding te hebben. Dit is bij ons mogelijk, want wij hebben leuke Oud-Hollandse jurkjes. Alles is nu helemaal in één thema; (Oud-)Holland. Dit is bijvoorbeeld erg leuk bij: thema feestjes, in clubs, bij verjaardagen, jubileums, diverse feesten in openbare gelegenheden, en eigenlijk bij alle informele feesten waar de stroopwafelkraam  (of poffertjeskraam) aanwezig is.

De kosten voor personeel in Oud-Hollandse kleding is € 29,95 exclusief BTW per persoon per uur.

Vindt u deze Oud-Hollandse kostuums niet passend bij uw evenement maar wilt u wel personeel bij de stroopwafelkraam?

Vanzelfsprekend zijn alle stroopwafelbakkers vriendelijke en representatieve mannen en vrouwen passend gekleed voor verschillende gelegenheden. Bij formele gelegenheden met een nette pantalon en een blouse, voor bij informele gelegenheden met een sportieve polo en een Oud-Hollands schort,. Dit personeel is er slechts voor € 22,50 p.p.p.u. bij te huren.

Heeft u verdere interesse in dit concept?

Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Oud-Hollands geklede dames” te beoordelen