Amerikaanse kar

95,00 v.a. prijs

De Amerikaanse kar of ook wel de USA kar genoemd is leuk om te huren voor Amerikaanse themafeesten (sweet-sixteen parties bijvoorbeeld) of gewoon omdat u van Amerikaanse snacks zoals bijvoorbeeld hotdogs of popcorn houdt. Deze Amerikaanse kar zal zeker opvallen, en het uitdelen van warme hotdogs en/of verse popcorn maakt het natuurlijk helemaal compleet.

De Amerikaanse kar / USA kar

De Amerikaanse kar is mobiel en multifunctioneel inzetbaar. Ook is het een echte sfeermaker, vanwege de echte Amerikaanse tekeningen, de vlaggetjes en de verlichting. Wij zorgen dat de kar volledig klaar is voor gebruik en geven u de nodige uitleg.

De huurprijs per dag is €95,00 (inclusief de hotdogmachine of de popcornmachine). Met beide machines is de prijs €115,00.

Hotdogs en popcorn

In de Amerikaanse kar kunt u heerlijke hotdogs en popcorn maken en uitdelen. Wij hebben een speciaal hotdog apparaat, waar u de worsten lang warm in kan houden. Het is leuk voor het publiek om naar te kijken, en voor u is het makkelijk hier vanuit ze uit te delen. Heerlijk op een origineel hotdogbroodje met een lekkere saus. De popcorn kunt u zelf maken vanuit onze Gold Medal popcornmachine. U kunt kiezen voor zoete of zoute popcorn. Beide zijn makkelijk te maken, en blijven lang vers in deze machine.

De prijzen:

Grondstoffen voor popcorn, inclusief zakjes, per 100 eenheden: €18,95.
Hotdogs inclusief broodjes en saus, per stuk: €1,50.

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Personeel in Amerikaanse kleding

Wat is er nou leuker dan een Amerikaanse kraam of kar met daarachter het personeel in U.S.A. kleding? Onze dames zijn te kleden in een mooie getailleerde lange U.S.A. jas, of een U.S.A. jurkje met glitters. Tevens is er ook de mogelijkheid nog een glinsterende hoed bij te dragen. Mocht er bij uw feest een man komen, dan zal hij gekleed komen in een compleet uncle Sam pak. Zo’n kostuum kan uw U.S.A. feest of Amerikaans feest helemaal compleet maken.

De kosten hiervan zijn €29,95 p.p.p.u. (normale personeelskosten: €27,50 p.p.p.u.). Onze representatieve, spontane en hard werkende personeel is u zeer graag van dienst.

Wilt u een prijsopgave of offerte voor een Amerikaanse kar met hotdogs en/of popcorn?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl en natuurlijk kunt u ook bericht versturen via onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord van ons.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Amerikaanse kar” te beoordelen