Beschrijving

IJsvitrine

Onze ijsvitrine is een mooie nette witte vitrine waar 10 ijsbakken van 5 liter in kunnen. Deze ijsvitrine kunt u overal plaatsen; ze zijn ook ideaal voor vaste locaties of winkels. Ze zijn niet makkelijk verrijdbaar, daarvoor zou ik toch onze ijscokarren aanraden. In deze ijsvitrine kunt u het ijs goed presenteren aan uw klanten, collega’s en/of gasten, ook mede door de verlichting erin. Het schepijs blijft er goed in bevroren en de vitrine is heel gebruiksvriendelijk (ook qua schoonmaken/netjes houden).

Vers ambachtelijk schepijs

Voor in de ijsvitrine is het ook mogelijk vers ambachtelijk schepijs bij ons te bestellen. Alles wordt door ons zelf vers bereid volgens ambachtelijk recept. In de zomermaanden maken wij dagelijks vers schepijs, maar ook in de winter zeker mogelijk te bestellen. In ons assortiment kun u de klassieke smaken zoals aardbei, chocolade en vanille vinden, maar ook ijsspecialiteiten als licor-43 ijs, lemon-merengue en amaretto-crunch ijs.

Prijs

Huurprijs per dag: € 85,00

Deze bovengenoemde prijs is exclusief BTW en transportkosten.

Heeft u interesse in het huren van deze ijsvitrine?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “IJsvitrine” te beoordelen