Fruit du Mer bar

Huur nu een gezellige bar of tafel voor de heerlijkste Fruit du Mer. Van selecte schotels tot uitgebreide schotels met o.a. kreeft en king crab. Allemaal van de beste kwaliteit schaaldieren, die bereid worden door onze professionele visspecialisten. Heerlijk genieten dus van het lekkerste uit de zee!

Fruit du Mer

Fruit du mer is eigenlijk het heerlijkste uit de zee. Het is een plateau van diverse soorten zeevruchten. Rauw wat rauw moet zijn geserveerd vaak met een passende garnering. Het wordt koud geserveerd op schalen en ligt vaak op een bedje van ijs. Denk aan heerlijke zeevruchten zoals bijvoorbeeld: mosselen, oesters, kreeft, krab, zee-egels, langoustines, kokkeltjes en venusschelpen.

Hoe leuk is het niet uw klanten, gasten, medewerkers, familie of vrienden hiermee te verrassen?

Onze Fruit du mer bar

De Fruit du Mer wordt gepresenteerd op een daarvoor bestemde bar (of eventueel tafel). Deze is hiervoor zeer geschikt, vanwege de praktische inrichting voor koelingen en opslag. Ook zijn ze ideaal voor een mooie presentatie van de schalen. De bar of tafel kan op iedere locatie waar u maar wilt geplaatst worden. Deze bar is passend voor zowel zakelijke als privé evenementen, waarbij u kan denken aan bijvoorbeeld buffetten, diners, jubileum feesten, personeelsfeesten etc.

Ons personeel

Binnen ons team hebben wij visspecialisten die alles weten over deze heerlijke fruit du mer. Zij kunnen deze heerlijke schaaldieren voor u schoonmaken en presenteren zodat u de ideale smaaksensatie zal meemaken. Zij zorgen dat de bar/tafel netjes blijft, de vis vers blijft, en u niks tekort komt. Tevens willen zij er ook graag alles over vertellen aan u.

Prijzen

Vanwege dat de Fruit du Mer van een selecte schotel tot een zeer uitgebreide schotel kan worden opgemaakt, zijn de prijzen zeer varieërend. Het beste is daarom contact met ons op te nemen, zodat wij een prijsopgave kunnen opstellen.

Huurprijs Fruit du Mer bar/tafel (enkel het non-food): € 85,00

Fruit du Mer per persoon: vanaf € 30,00

Personeel (met specialisatie seafood/vis): € 29,95 p.p.p.u.

Deze bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten

Fruit du Mer in combinatie met andere catering

Dit is vanzelfsprekend ook mogelijk. Ook andere mogelijkheden van seafood zijn mogelijk; denk aan Oestermeisjes en verse haringen vanuit de haringkar. Tevens leveren wij ook alle andere soorten catering en concepten, en enkel verhuur van non-food erbij is ook mogelijk. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Heeft u interesse in de Fruit du Mer bar?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Fruit du Mer bar” te beoordelen