Sushi catering

Heerlijke schalen met verse sushi’s, een borrel met verschillende sushi hapjes of een lekker sushi buffet (met bijpassend Aziatische voorgerecht, snacks en nagerecht (groene thee en witte sesam ijs) kunnen wij voor u samenstellen! De sushi’s worden door een professionele sushi chef gemaakt, enkel en alleen met dagverse producten! Wij hebben voorgestelde boxen en menu’s, maar u kunt ook altijd contact met ons opnemen voor een voorstel op maat. Zowel mogelijk als volledige catering aan bedrijf of huis, maar kan ook enkel bezorgd worden.

Sushi catering

MijnPartyservice kan nu ook heerlijke verse sushi catering verzorgen. Dit kan zowel in de vorm van schalen met sushi’s, een sushi borrel, of een sushi buffet. De smaak van verse sushi geeft een exclusieve twist en vele mensen zijn er gek op! Wij kunnen gevarieerde sushi’s op locatie serveren; met vele vis- en vleessoorten. Ook een ruim assortiment aan vegetarische sushi’s zijn mogelijk.

Sushi’s hapjes op elke locatie

De sushi catering is mogelijk voor grote feesten van bijvoorbeeld 200 personen, maar het is ook mogelijk voor een kleiner gezelschap van bijvoorbeeld 20 personen. De sushi’s worden feestelijk gepresenteerd en hebben een mooie variatie aan kleuren. Op nette schalen worden de hapjes uitgedeeld aan uw gasten. . Dit geeft een exclusieve en verfijnde uitstraling. De tafel(s) kunnen ook gedecoreerd worden met wat leuke Japanse (sushi)decoraties.

Mogelijkheden & prijzen

De sushi prijzen per stuk variëren tussen de € 0,75 per stuk tot € 1,50 per stuk voor de luxere varianten. Heerlijke varianten aan verse nigiri, maki, sashimi en inside out rolls kunnen geserveerd worden.

Het is mogelijk losse schalen door ons te laten samenstellen, of vanzelfsprekend mag u ze zelf ook samenstellen.

Twee overheerlijke sushi buffetten komen spoedig op onze website!

Presentatie & non-food

In geval van een losse schalen catering, liggen deze sushi’s op nette disposable cateringschalen. Bij sushi borrelhapjes met catering zorgen wij voor verschillende mooie cateringschalen, waar mee rondgelopen kan worden en die gebruikt kunnen worden voor de presentatie op een tafel.

Als u heeft gekozen voor een van onze sushi buffetten, zit daarbij een buffettafel met luxe rok om de sushi’s en andere gerechten op te presenteren, evenals de nodige warmhoudapparatuur en overige benodigdheden. Verder scheppen wij ons dessert (vers ambachtelijk schepijs op een krokant hoorntje met; Aziatische groene thee ijs en witte sesam ijs).

Personeel en sushi chef

De sushi’s zijn gemaakt door een professionele sushi chef. Wij werken in samenwerking met Asia-Kitchen in Oud-Beijerland. De sushi catering op locatie verzorgen wij voor hen.

Het gehele MijnPartyservice team is getraind door Asia-Kitchen voor de kennis van sushi en kunnen daarom de sushi catering geheel tot ons nemen.

De personeelskosten per persoon per uur zijn daarom net als anders € 25,50 per persoon per uur.

Indien u een echte sushi chef wilt voor op locatie zijn de kosten hiervoor € 29,95 per persoon per uur.

Deze prijzen zijn exclusief BTW.

Heeft u interesse in deze sushi catering op locatie?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

 

Sushi assortiment (los):

Ebi ten maki: Ebi fry ,roomkaas masago,mayonaise: 8 stuks voor € 8,50
California: crab komkommer,avocado mayonaise masago: 8 stuks voor € 7,50
Garden rolls: kip yakitori, avocado, masago, mayonaise en yakitori saus: 8 stuks voor € 11,95
Nigiri omelet: rijst, omelet, nori: 4 stuks voor € 3,50
Mutsu sushi: rijst, zalm, tonijn, crab, garnalen: 8 stuks voor € 8,00
Sumoku zalm: gerookte zalm, komkommer, avocado,roomkaas,masago, mayonaise, lente ui: 8 stuks voor € 11,50
Spicy kip: crispy kip, komkommer, chili saus, Spaanse peper, sesam: 8 stuks voor € 8,50
Maki komkommer: rijst, komkommer, nori, witte sesam, mayonaise: 6 stuks voor € 4,50
Maki zalm: rijst, zalm, lente ui, mayonaise: 6 stuks voor € 4,50
Fuji ura maki: gerookte zalm, mango, roomkaas, masago, sesam: 8 stuks voor € 8,50

Sushi boxen:

Mix nana : California,maki zalm,maki tonijn, sumoku: 16 stuks voor € 11,95
Family box: 25 stuks voor € 19,95
Jumbo box: 35 stuks voor € 29,95
Party box: 60 stuks voor € 49,95

Sashimi

Sashimi mix: zalm en tonijn: 10 stuks voor € 11,50

Andere soorten sushi’s kunnen zeker ook gemaakt worden op aanvraag. Onze sushi chef kan alles soorten sushi voor u maken. Ook is het mogelijk voor bovengenoemde sushi’s de foto’s op te vragen. U kunt hierover vrijblijvend contact met ons opnemen.

Volgt zo spoedig mogelijk!

Mocht u al interesse hebben, kunnen wij een sushi (met heerlijke Aziatische bijgerechten) buffet voorstel voor u opstellen. Wij doen dit graag!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Sushi catering” te beoordelen