Hollandse feestavond

1.995,00 v.a. prijs

MijnPartyservice heeft nu ook de mogelijkheid voor gezellige themashows. Een van de thema’s die wij u aanbieden is de Hollandse Feestavond. De Hollandse Feestavond is een interactieve feestavond vol Hollandse tradities. Natuurlijk volop Nederlandstalige muziek,  en er zijn oer-Hollandse spelletjes en een spannende quiz. De Hollandse Feestavond is zeker geschikt voor familiefeesten, feesten met vrienden en bedrijfsfeesten. Ook bieden wij volledig verzorgde buffetten of andere cateringconcepten erbij aan. Super leuk voor een Hollandse avond!

Hollandse feestavond

De Hollandse feestavond die MijnParyservice u nu kan aanbieden richt zich helemaal op Hollandse tradities om er een gezellige avond van te maken.

De Hollandse Feestavond is een interactieve feestavond vol Hollandse tradities. Natuurlijk volop Nederlandstalige muziek, oer-Hollandse spelletjes en een spannende quiz. Wanneer het feest begint zullen de gasten bij binnenkomst ontvangen worden door de ‘kaasmeisjes’. De vaste DJ die bij de shows staat zorgt voor passende muziek voor de hele avond zodat het feest goed los kan gaan. Als rode draad door de avond spelen wij de spannende, interactieve quiz: ‘Holland Draait Door’.

Om het feest compleet te maken kunt u genieten van live optredens van onze zanger en zangeres. Uiteraard zorgt onze DJ voor alle andere feestelijke hoogtepunten van de afgelopen jaren.

De show in combinatie met catering

Deze show is ideaal te combineren met geheel verzorgde buffetten. Wij kunnen op deze manier er een hele avond van maken. Zo kunt u voorafgaand het feesten met z’n allen toch een hapje eten op locatie. Van kleine standaardbuffetten, tot themabuffetten en exclusieve buffetten (ook leuk de Oud-Hollandse stampotbuffetten!) zijn bij ons mogelijk. Ook zijn er funfood activiteiten zoals poffertjes en stroopwafels, die eventueel ook passend zijn voor deze feestavond.

Prijzen

Vanaf € 1.995,00 exclusief BTW (met inprikken)
Vanaf € 2.750,00 exclusief BTW (met inprikken en techniek)
Deze prijzen zijn exclusief catering. Catering en partycateringconcepten op aanvraag.

Heeft u interesse in deze Hollandse Feestavond?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Hollandse feestavond” te beoordelen