Jukebox show live

1.995,00 v.a. prijs

MijnPartyservice heeft nu ook de mogelijkheid voor gezellige themashows. Een van de thema’s die wij u aanbieden is de Jukebox show live. De jukebox draait in ieder gewenst thema de leukste en grootste hits op verzoek. ‘Tony Casanova’ is de foute DJ van de show. De Jukebox show live is zeker geschikt voor bedrijfsfeesten, feesttenten en andere events. De show kan op maat gemaakt worden naar uw verzoek. Wij bieden spelletjes aan bij deze show, of u dit wil is geheel aan u. Ook bieden wij volledig verzorgde buffetten of andere cateringconcepten erbij aan.  Met één druk op de knop bepaald u heel de van de avond!

Jukebox show live

De Jukebox show live die MijPartyservice u nu kan aanbieden draait in ieder gewenst thema naar uw eigen keuze! Een geslaagd feestje met de beste muziek is toch wat iedereen wil?

De show wordt gevormd door ‘Tony Casanova’, de foute DJ van de avond. Denk aan muziek zoals: de Spice Girls, de Vengaboys, Elvis Presley en nog veel meer! De cast van de show bestaat verder uit een zangeres, zanger en twee danseressen. Het decor bestaat uit een levensgrote jukebox waar DJ Tony in staat. De jukebox is zeer uniek in Nederland, dus een echte ‘eye catcher’!

De show begint met een swingende opening waarbij de billboards met hun beste hits worden geactiveerd. Zo bepaald u met één druk op de knop samen met het publiek het repertoire van de avond. Live optredens van onze zanger en zangeressen, hilarische acts, een volle dansvloer en vele andere vermakelijke momenten.

De show in combinatie met catering

Deze show is ideaal te combineren met geheel verzorgde buffetten. Wij kunnen op deze manier er een hele avond van maken. Zo kunt u voorafgaand het feesten met z’n allen toch een hapje eten op locatie. Van kleine standaardbuffetten, tot themabuffetten en exclusieve buffetten zijn bij ons mogelijk.  Ook zijn er funfood activiteiten zoals popcorn, suikerspinnen en hotdogs, die eventueel ook passend zijn voor deze feestavond.

Prijzen

Vanaf € 1.995,00 exclusief BTW (met inprikken)

Vanaf € 2.750,00 exclusief BTW (met inprikken en techniek)

Deze prijzen zijn exclusief catering. Catering en partycateringconcepten op aanvraag.

Heeft u interesse in deze Jukebox show live?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Jukebox show live” te beoordelen