Houten winterhuisje

225,00 v.a. prijs

Het houten winterhuisje is een multifunctionele kraam oftewel huisje waarin diverse catering activiteiten gedaan kunnen worden. Dit houten winterhuisje is ideaal als Koek en Zopie kraam, stroopwafelkraam, poffertjeskraam, chocolademelkkraam, glühweinkraam, soepkraam of voor elke ander (winter)concept die in dit huisje past.

Specificaties en informatie houten winterhuisje

De afmetingen van de houten winterhuisje is ca. 220cm lang (vooraanzicht), 200cm breed en 260cm hoog. Dit houten winterhuisje is gebouwd van stevig hout en materiaal en gemakkelijk in- en uit elkaar te zetten met z’n tweeën. Bij inhuur van dit huisje, zullen wij dit huisje voor u op- en afbouwen (indien wij hulp nodig zouden hebben, omdat een van onze medewerkers alleen komt, zullen wij van te voren met u bespreken of het mogelijk is van uw kant een handje te helpen). Dit houten winterhuisje heeft grijze dakpannen van metaal waar een korrelige coating op zit, dat het huisje mooier maakt. Een groot werkblad, waaronder ook veel spullen gezet kunnen worden, maakt het erg praktisch om diverse (party)catering activiteiten in te doen.

Winterdecoratie

Dit houten winterhuisje kan dus gebruikt worden als kraam of kleine skihut waar u eten of drinken bereidt, uitdeelt, en/of verkoopt. Het huisje kan ook verder aangekleed worden met diverse verlichting en verschillende winterse- en/of kerstdecoraties. Zo wordt het een echte vrolijke winterkraam of kerstkraam. Als winterdecoratie hebben wij o.a. verlichte winterpegels, kunstgroen, kerstlichtjes, verlichte winterpoppen, winterpoppen en andere accessoires.

Cateringactiviteiten voor in het winterhuisje

Dit houten winterhuisje kan gebruikt worden om bijvoorbeeld stroopwafels in te bakken, poffertjes in te bakken, chocolademelk in uit te delen, glühwein uit te schenken, soepen uit te delen en noem zo maar op. Al deze catering activiteiten zijn allemaal mogelijk bij MijnPartyservice. U kunt dit winterhuisje huren zowel met als zonder personeel.

Prijzen

Het houten winterhuisje is te huur vanaf €225,00 exclusief BTW.

Heeft u interesse?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Houten winterhuisje” te beoordelen