Miele CVA 2650 Koffiemachine (Nespresso-systeem)

Miele CVA 2650 Koffiemachine (Nespresso-systeem)

50,00 v.a. prijs

Een koffieautomaat met Nespresso-systeem is een garantie voor een heerlijke kop koffie. Deze prachtig vormgegeven machine is eenvoudig in gebruik, maar dit systeem biedt wel de mogelijkheid te kunnen kiezen uit twaalf verschillende soorten koffie.

Huurprijs koffieautomaat per dag vanaf: € 50,00

Met een reservoir van 1,5 liter en een body van edestaal/RVS, is de koffieautomaat met Nespresso-systeem uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een beursstand of een presentatie.  Buiten het feit dat de koffieautomaat een eyecatcher is, is de koffie ook van hoge kwaliteit. Met  een keuze uit 12 verschillende soorten, waarvan drie soorten cafeïnevrij zijn, is er een ruim assortiment cups beschikbaar.

Met de handige draaiknopbediening is deze koffieautomaat van Miele eenvoudig in gebruik. Alle functies van de koffieautomaat kunnen via het LCD-display worden ingesteld. Hier kunt u de keuze maken welk soort koffie u wenst, waarna het proces wordt gestart. Met de speciaal voor deze machine geoptimaliseerde cappuccinatore, wordt de mogelijkheid geboden om het melkschuim rechtstreeks in het kopje te laten lopen of apart in een kannetje. Door het speciale ontwerp van de cappuccinatore kunnen wij gegaranderen dat het het opschuimen van de melk voor een Latte Macchiato of een lekkere cappuccino altijd lukt!

Organiseert u ook een beurs, feest of evenement en wilt u uw gasten graag voorzien van een heerlijk kopje koffie?

Informeer dan gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.  Contact met ons opnemen kan via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, via de email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Miele CVA 2650 Koffiemachine (Nespresso-systeem)” te beoordelen

You've just added this product to the cart: