Rode loper

Rode loper

45,00 v.a. prijs

Heeft u zich altijd al eens als een beroemdheid of Royal willen voelen? Het begin is er met het gebruik van een rode loper. Wij hebben mooie rode lopers, inclusief 6 glimmende goudkleurige paaltjes per loper en afzetkoorden beschikbaar.

Huurprijs rode loper per dag € 45,00

De rode lopers zijn in totaal 6 meter lang, en de bijbehorende paaltjes zijn één meter hoog. Had u eigenlijk een langere rode loper in gedachte? Geen paniek, wij hebben er meerdere in ons assortiment, dus u kunt er gewoon meer bij ons huren.

Een rode loper staat heel erg chique bij de ingang van een feestje. Het geeft uw feest een uitstraling van veel klasse en stijl. Het wordt vaak gebruikt door bedrijven en scholen voor bijvoorbeeld openingen van gebouwen, en bij zoveel jaar bestaan gelegenheden. Voor particulieren is het ook enorm leuk om je feestje te upgraden met een rode loper. Visite zal zich letterlijk koning voelen, en u hebt voor een geweldige binnenkomer gezorgd.

De rode loper wordt door ons geplaatst op de plek waar u wilt. Wij zullen zorgen dat het netjes op de grond zal worden gelegd, zodat niemand over een hoekje kan struikelen.

Heeft u interesse in de huur van deze rode loper?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl en natuurlijk kunt u ook bericht versturen via onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen één uur een reactie van ons.Heeft u interesse in onze rode loper met of zonder goudkleurige paaltjes?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Rode loper” te beoordelen

You've just added this product to the cart: