Springkussen “Krokodil Multiplay”

Kinderen kan je erg gelukkig maken met een springkussen. Daarbij ook nog een pluspunt dat de kids lekker zoet zijn. Kinderen zijn dol op springkussens en komen zo makkelijk spelenderwijs in contact met andere kinderen.

Springkussen “Krokodil Multiplay”

Huurprijs € 125,00 per dag

springkussen Krokodil

Springkussen Multiplay Krokodil

Wij hebben een springkussen genaamd ‘Krokodil Multiplay’ in ons assortiment. Het is een springkussen met de afmetingen: 5,9m x 5,0m x 3,4m. Het kan beter een speelparadijs genoemd worden, dan een springkussen. Uit ervaring blijkt dat kinderen hier vele uren op zoet zijn en er geen genoeg van kunnen krijgen.

Springkussens zijn veel in trek op kinderverjaardagen, bedrijfsfeesten, bruiloften, en andere feestelijke evenementen waarbij kinderen voorkomen. Voor uw gemak is ons personeel getraind om een springkussen op te zetten en af te breken en zullen wij dit graag komen doen op de met u overeengekomen datum en tijd.

Heeft u interesse in ons springkussen?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl en natuurlijk kunt u ook bericht versturen via onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen één uur een reactie van ons.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Springkussen “Krokodil Multiplay”” te beoordelen