Night fever disco show

1.995,00 v.a. prijs

MijnPartyservice heeft nu ook de mogelijkheid voor gezellige themashows. Een van de thema’s die wij u aanbieden is de Night fever disco show. Tijdens deze discoavond nemen wij u mee terug naar de swingende jaren ’70 en ’80! Traditionele disco hits, dát is waar het om draait op deze avond. De Night fever disco show is zeker geschikt voor bedrijfsfeesten, familiefeesten en andere events. Ook bieden wij volledig verzorgde buffetten of andere cateringconcepten erbij aan.

Night fever disco show

De Night fever disco show die MijnParyservice u nu kan aanbieden neemt jullie mee terug naar de swingende jaren ’70 en ’80! Traditionele disco hits, dát is waar het om draait op deze avond.

Deze avond is helemaal ingericht voor wijden pijpen, plateauzolen en heerlijke dance-classics. De basis van deze discoavond wordt gevormd door de entertainende en presenterende DJ. Hij is een DJ van het traditionele soort die zijn plaatjes aan elkaar kletst en helemaal in hits van de jaren ’70 en ’80 op gaat. Ook zijn er swingende Disco-Dance girls aanwezig die de DJ bijstaan.

Er is een verlichte dansvloer aanwezig waar iedereen helemaal los kan gaan op de hits die door de DJ gedraaid zullen worden.

De show in combinatie met catering

Deze show is ideaal te combineren met geheel verzorgde buffetten. Wij kunnen op deze manier er een hele avond van maken. Zo kunt u voorafgaand het feesten met z’n allen toch een hapje eten op locatie. Van kleine standaardbuffetten, tot themabuffetten en exclusieve buffetten zijn bij ons mogelijk. Ook zijn er funfood activiteiten zoals suikerspinnen, popcorn, stroopwafels en/of lollywafels met gekleurde toppings, die eventueel ook passend zijn voor deze feestavond.

Prijzen

Vanaf € 1.995,00 exclusief BTW (met inprikken)
Vanaf € 2.750,00 exclusief BTW (met inprikken en techniek)
Deze prijzen zijn exclusief catering. Catering en partycateringconcepten op aanvraag.

Heeft u interesse in deze Night fever disco show?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Night fever disco show” te beoordelen