Guilty pleasure feestavond

2.750,00 v.a. prijs

MijnPartyservice heeft nu ook de mogelijkheid voor gezellige themashows. Een van de thema’s die wij u aanbieden is de Guilty pleasure feestavond. Al die wereldhits waarvan u eigenlijk niet durft te zeggen dat u ze heel goed vindt, hits die stiekem toch wel heel erg aanstekelijk werken, heel dansbaar en meezingbaar zijn. Één groot feest van herkenning. De Guilty pleasure feestavond is zeker geschikt voor familiefeesten, feesten met vrienden en bedrijfsfeesten. Ook bieden wij volledig verzorgde buffetten of andere cateringconcepten erbij aan. ‘Proud to be fout’ is het motto van deze fantastisch foute feestavond!

Guilty pleasure feestavond

De Guilty pleasure feestavond die MijnParyservice u nu kan aanbieden richt zich helemaal op die wereldhits waarvan u eigenlijk niet durft te zeggen dat u ze heel goed vindt.

Wanneer de hits als ‘Una Paloma Blanca’, ‘Country Roads’, ‘Que Si Que No’ en vele andere foute hits klinken weet u wat voor avond het wordt: Fout! En herinnert u zich nóg foutere hits? Schroom niet, voor de DJ is niets te gek en draait ook op verzoek.

Ook zullen er live optredens plaatsvinden van de zangers, zangeressen en de danseressen. De cast zal uw gasten tot het maximale uitdagen met hits van de ‘Spice Girls’, van ‘ABBA’ en ‘Wham’ maar ook de ‘Macarena’, de ‘Ketchup Song’ en ‘Hakken’ van DJ Paul Elstak zullen op deze avond niet ontbreken. Dus deze avond is te gek om los te gaan!

De show in combinatie met catering

Deze show is ideaal te combineren met geheel verzorgde buffetten. Wij kunnen op deze manier er een hele avond van maken. Zo kunt u voorafgaand het feesten met z’n allen toch een hapje eten op locatie. Van kleine standaardbuffetten, tot themabuffetten en exclusieve buffetten zijn bij ons mogelijk. Ook zijn er funfood activiteiten zoals suikerspinnen, popcorn, stroopwafels en/of lollywafels met gekleurde toppings, die eventueel ook passend zijn voor deze feestavond (De echte Guilty pleasures!).

Prijzen

Vanaf € 2.750,00 exclusief BTW (met inprikken)
Vanaf € 3.750,00 exclusief BTW (met inprikken en techniek)
Deze prijzen zijn exclusief catering. Catering en partycateringconcepten op aanvraag.

Heeft u interesse in deze Guilty pleasure feestavond?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Guilty pleasure feestavond” te beoordelen