Oud-Hollands geklede dames

  • Oud-Hollands geklede dames
  • Beoordelingen (0)

Onze Oud-Hollands geklede stroopwafeldames

Onze stroopwafelbakkers of stroopwafelbaksters bij de stroopwafelkraam, het stroopwafel houtenhuisje, of de stroopwafeltafel staan altijd voor u klaar de heerlijkste wafels te maken, en deze vrolijk uit te delen aan de gasten. Al onze medewerkers zijn ervaren stroopwafelbakkers en kunnen grote aantallen stroopwafels achter elkaar maken. Dit geldt ook voor onze Oud-Hollands geklede stroopwafeldames.

Oud-Hollands geklede stroopwafeldames

Nieuw is nu ook dat er een gezellige Oud-Hollands geklede stroopwafeldame bij te huren is. Dit zal zeer passend zijn bij de Oud-Hollands gedecoreerde stroopwafelkraam. Alles is nu helemaal in één thema; (Oud-)Holland. Dit is bijvoorbeeld erg leuk bij: thema feestjes, in clubs, bij verjaardagen, jubileums, diverse feesten in openbare gelegenheden, en eigenlijk bij alle informele feesten waar de stroopwafelkraam aanwezig is.

Vindt u deze Oud-Hollandse kostuums niet passend bij uw evenement maar wilt u wel personeel bij de stroopwafelkraam of stroopwafeltafel?

Vanzelfsprekend zijn alle stroopwafelbakkers en stroopwafelbaksters hardwerkende representatieve mannen en vrouwen passend gekleed voor de verschillende gelegenheden. Mogelijk met nette pantalon en blouse, informeel met een polo en een Oud-Hollands schort, of een nette witte koksbuis. Dit personeel is er slechts voor € 22,50 p.p.p.u. bij te huren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Oud-Hollands geklede dames” te beoordelen