Speciale actie winterbarbecue catering

Back to Nieuws en updates
Winterbarbecue

Speciale actie winterbarbecue catering

Lekker barbecueën is niet alleen leuk in de zomer, maar is juist ook zo gezellig in de koudere maanden! Gezamenlijk genieten van heerlijk vlees, met lekkere winterse bijgerechten, naast een gezellig vuurtje van de vuurkorf, klinkt als een ideale winterse avond! (Bent u vegetarisch of eet u voornamelijk vis? hiervoor kunnen wij ook winterbarbecue pakketten samenstellen).

Vanzelfsprekend houden wij rekening met de huidige RIVM maatregelen ter voorkoming van Corona. En juist bij buiten feestjes is het makkelijkst de 1,5m afstand van elkaar te waarborgen! Indien u wilt weten hoe wij omgaan met de RIVM maatregelen, kunt u contact met ons opnemen.

De speciale actie:

Naast ons heerlijke standaard (maar uitgebreide) barbecue arrangement (met lekker vlees en winterse bijgerechten) waarbij u al 2 vuurkorven met hout erbij krijgt, krijgt u nu ook nog eens GRATIS twee statafels met een luxe rok erbij en 10% korting op de barbecue pakketten.

Dit geldt voor al onze winterbarbecue menu’s: het MijnPartyservice wintermenu, de MijnPartyservice Deluxe menu’s, het winterspare ribs menu en het saté menu.

Voor verdere informatie over de winterbarbecue menu’s en voorwaarden over onze menu’s, verwijs ik u naar de pagina winterbarbecue, of voor verdere informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Geldigheid

Als u uiterlijk 28 februari 2021 een offerte aanvraagt en bevestigd voor een opdracht binnen 2021 krijgt u 10% korting op het winterbarbecue pakket en 2 gratis statafels met luxe rok.

Heeft u interesse in deze winter barbecue catering speciale actie?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een e-mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie van ons.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates