Koffie en stroopwafels

Koffie en stroopwafels

Bij MijnPartyservice heeft nu ook de mogelijkheid voor zowel heerlijke koffie en verse stroopwafels op locatie in één. Deze combinatie van koffie en stroopwafels kan zeer goed samen. Zeker op beurzen en andere zakelijke evenementen past dit zeer goed, maar ook bij particuliere feesten zoals bruiloften of verjaardagsfeesten is dit zeker leuk. Dit geheel zouden wij dan op een eigen LED-bar kunnen presenteren (niet verplicht; het kan ook in de stand geïntegreerd worden uiteraard). Voor deze combinatie van de stroopwafelbar en koffiebar in één, bieden wij ook een speciale prijs aan.

 

Stroopwafels en koffie

Wat is er nou geen betere combinatie dan een heerlijke bak koffie met een warme vers gebakken stroopwafel? Dat is pas echt genieten! U kunt dat uw klanten of gasten laten ervaren, gepresenteerd en bereid op één bar. Dit betekent dat het niet al teveel ruimte inneemt en u ook niet meerdere partijen hoeft in te huren.

De koffie (cappuccino of espresso) wordt bereid via onze espressomachine  van het merk Carimali. Deze Carimali cento is een 2 groeps-espressomachine, een traditionele filterdrager met een mooi design. Tevens heeft het 2 stoompijpen, een heet wateruitloop en een grote stalen koppenwarmer aan de bovenkant.

Binnen MijnPartyservice hebben wij ook een echte Barista. Deze Barista is gespecialiseerd in het vers bereiden van koffie en cappuccino op diverse feesten, beurzen of evenementen. Indien u een van onze andere dames of  heren als personeel heeft die deze dag voor u zal verzorgen, zijn zij allen opgeleid door deze Barista, dus zijn zeker ervaren en bekend met het maken van een lekkere kop koffie.

De koffiebar en stroopwafelbar in één

De witte LED verlichte bar is ideaal voor zowel koffie en stroopwafels. De afmetingen van deze bar zijn 180cm breed en 80cm diep. De bar heeft een eigen waterpomp, waardoor er geen aparte wateraansluiting nodig is voor de koffie (als die er wel is, dan natuurlijk helemaal prima). De combinatie van stroopwafels en koffie vraagt qua stroom om 2 aparte groepen. Qua capaciteit kan 1 personeelslid gemiddeld circa 200 koffies maken en circa 400 stroopwafels bakken (op een dag van ca. 6 uren). Bij 2 personeelsleden kan dit natuurlijk zeker verdubbeld worden.

Beurzen

Uit ervaring doet de combinatie van koffie en stroopwafels het op beurzen zeer goed. Door middel van deze geurmarketing worden veel klanten naar uw stand toegelokt. Zowel de geur van de koffie als de geur van de warme stroopwafels wordt vaak door een groot gedeelte van het beursgebouw geroken. Zowel in Nederland als in het buitenland is de stroopwafelbar, maar ook de koffiebar zeer in trek. Daarom is deze combinatie in één bar ook echt ideaal.

De koffiebar in combinatie met andere wafels

Niet alleen stroopwafels en koffie is te combineren op onze bar, denk ook aan verse Brusselse wafels (zowel de grote Brusselse wafels als de mini Brusselse wafels op een stokje) of lollywafels (soort Luikse wafels op een stokje).

Prijzen

Indien u de stroopwafelkraam of stroopwafelbar huurt voor minimaal 6 uren (en max. 400 wafels), dan bieden wij de combinatie met koffie (onbeperkte koffie, maximale capaciteit 1 persoon) aan voor slechts dit extra bedrag van  € 175,00 ex BTW voor het koffiegedeelte. Het geheel zouden wij dan op een eigen LED-bar kunnen presenteren (niet verplicht; het kan ook in de stand geïntegreerd worden uiteraard). Voor overige prijzen, vraag ik u ons te e-mailen of te bellen.

Heeft u interesse in deze witte LED bar met verse koffie en stroopwafels?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Koffie en stroopwafels” te beoordelen

You've just added this product to the cart: