Koffie en stroopwafels

795,00 v.a. prijs

Bij MijnPartyservice heeft nu ook de mogelijkheid voor zowel heerlijke koffie en verse stroopwafels op locatie in één. Deze combinatie van koffie en stroopwafels kan zeer goed samen. Zeker op beurzen en andere zakelijke evenementen past dit zeer goed, maar ook bij particuliere feesten zoals bruiloften of verjaardagsfeesten is dit zeker leuk. Dit geheel zouden wij dan op een eigen LED-bar kunnen presenteren (niet verplicht; het kan ook in de stand geïntegreerd worden uiteraard). Voor deze combinatie van de stroopwafelbar en koffiebar in één, bieden wij ook een speciale prijs aan.

 

Stroopwafelbar en koffiebar in één

U kunt ook een stroopwafelbar en koffiebar in één bij ons huren. Dit houdt in dat warme stroopwafels en verse soorten koffie verzorgd vanuit één bar. Hiervoor is onze witte LED verlichte bar zeer passend. De bar is van hout en staat op wielen wat het gemakkelijk verplaatsbaar maakt. De bar kan tevens gedecoreerd worden met Oud-Hollandse accessoires, en de verlichting op de bar maakt de sfeer gezellig. De afmetingen hiervan zijn 160cm x 90cm x 104cm. Door de neutrale witte kleur past hij overal bij.

Koffie en stroopwafels

Wat is er nou geen betere combinatie dan een heerlijke bak koffie met een warme vers gebakken stroopwafel? Dat is pas echt genieten! U kunt dat uw klanten of gasten laten ervaren, gepresenteerd en bereid op één bar. Dit betekent dat het niet al teveel ruimte inneemt en u ook niet meerdere partijen hoeft in te huren. De koffie (cappuccino of espresso) wordt bereid via onze espressomachine  van het merk Carimali. Deze Carimali cento is een 2 groeps-espressomachine, een traditionele filterdrager met een mooi design. Tevens heeft het 2 stoompijpen, een heet wateruitloop en een grote stalen koppenwarmer aan de bovenkant. De stroopwafels worden vers op locatie gebakken van ambachtelijk stroopwafeldeeg.

Personalisatie

U kunt de bar personaliseren. Dit kan door een bord te laten bedrukken die voor de bar komt te hangen. Hieraan kunnen de gasten of klanten zien dat uw bedrijf de stroopwafels en koffie laat serveren.
Ook kunt u de stroopwafelzakjes personaliseren. Dit kan door de zakjes te laten bedrukken.

De koffie- en stroopwafelbar zijn op vele plekken inzetbaar

De koffie- en stroopwafelbar kan bijna overal worden geplaatst. Door de neutrale witte bar past het overal bij, en de LED verlichting maakt het sfeervol. Omdat de bar op wielen staat is hij makkelijk mee te nemen naar andere plekken zonder veel te tillen.

De koffiebar in combinatie met andere wafels

Niet alleen stroopwafels en koffie is te combineren op onze bar, denk ook aan verse Brusselse wafels (zowel de grote Brusselse wafels als de mini Brusselse wafels op een stokje) of lollywafels (soort Luikse wafels op een stokje).

Barista

Binnen MijnPartyservice hebben wij ook een echte Barista. Deze Barista is gespecialiseerd in het vers bereiden van koffie en cappuccino op diverse feesten, beurzen of evenementen. Indien u een van onze andere dames of  heren als personeel heeft die deze dag voor u zal verzorgen, zijn zij allen opgeleid door deze Barista, dus zijn zeker ervaren en bekend met het maken van een lekkere kop koffie.

Prijzen:

Meubilair:

De stroopwafel- en koffiebar: op aanvraag

Koffie en stroopwafels:

De koffie en stroopwafels: op aanvraag

Personeel:

Barista: op aanvraag

Personalisatie:

De gepersonaliseerde bar: op aanvraag

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten.

Heeft u interesse in een koffie- en stroopwafelkraam huren?
U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Koffie en stroopwafels” te beoordelen