speciale actie Koek en Zopie kraam

Back to Nieuws en updates
Koek en Zopie kraam

speciale actie Koek en Zopie kraam

Een Koek en Zopie kraam hoort echt bij Nederland en bij de koude wintermaanden! Geniet in de kou van lekkere warme chocolademelk met slagroom, glühwein, koffie en thee, met vers gebakken stroopwafels, erwtensoep of gevulde koek!  (andere variaties ook mogelijk op aanvraag!).

Voor dit gezellige Hollandse winterconcept hebben wij een leuke speciale actie!

Vanzelfsprekend houden wij rekening met de huidige RIVM maatregelen ter voorkoming van Corona. En juist bij buiten feestjes is het makkelijkst de 1,5m afstand van elkaar te waarborgen! Indien u wilt weten hoe wij omgaan met de RIVM maatregelen, kunt u contact met ons opnemen.

De speciale actie:

Als u een van de Koek & Zopie kramen boekt krijgt u 5% korting en GRATIS 2 vuurkorven met hout erbij!

Voor verdere informatie over de Koek en Zopie kramen en de voorwaarden, verwijs ik u naar de  pagina Koek en Zopie kraam, of voor verdere informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Geldigheid

Als u uiterlijk 28 februari 2021 een offerte aanvraagt en bevestigd voor een opdracht binnen 2021 krijgt u 5% korting en 2 gratis vuurkorven met hout bij de Koek & Zopie kraam.

Heeft u interesse in deze Koek en Zopie kraam  actie?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een e-mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie van ons.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates