Speciale actie winterbuffetten

Back to Nieuws en updates
Bijgerechten winterbuffet

Speciale actie winterbuffetten

Wilt u deze winter met een gezelschap gezellig samen eten? Dan zijn deze winterbuffetten zeker iets voor u! Diverse lekkere winterbuffeten zijn voor u samengesteld. Met een winterbuffet als catering op locatie kunt u lekker genieten van het eten, en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij kunnen het buffet volledig voor u verzorgen.

Vanzelfsprekend houden wij rekening met de huidige RIVM maatregelen ter voorkoming van Corona.  Indien u wilt weten hoe wij omgaan met de RIVM maatregelen, kunt u contact met ons opnemen.

De speciale actie:

Ondanks onze winterbuffetten al scherp geprijsd zijn, krijgt u toch nog eens van ons 10% korting op al deze menu’s. Tevens bij de nagerechten met vers ambachtelijk schepijs krijgt u GRATIS slagroom, karamelsaus en chocoladesaus.

Deze actie geldt op alle winterbuffetten, maar is ook geldig voor onze andere buffet menu’s op onze website.

De menu’s voor de winterbuffetten kunt u hier vinden.

Geldigheid

Als u uiterlijk 28 februari 2021 een offerte aanvraagt en bevestigd voor een opdracht binnen 2021 krijgt u 10% korting op het (winter)buffet en bij het nagerecht vers ambachtelijk schepijs GRATIS slagroom, chocoladesaus en karamelsaus.

Heeft u interesse in deze winterbuffetten speciale actie?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een e-mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie van ons.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates