Dorpshuis Hekelingen

Dorpshuis Hekelingen; de ideale locatie voor verenigingen, voor het houden van sociale en culturele activiteiten, om gezellig een hapje en drankje te komen doen, en voor het houden van een klein of een zeer groot en uitgebreid feest!

Dorpshuis Hekelingen

Het Dorpshuis Hekelingen is een divers Dorpshuis. Het is een modern mooi gebouw, dit vanwege dat het oude Dorpshuis tot de grond toe is afgebrand in 2007.  Twee jaar na deze fatale brand is dit nieuwe Dorpshuis met steun en medewerking van de gemeente en hulp van vrijwilligers, particuliere initiatieven en verschillende instanties opgebouwd. Diverse clubs en verenigingen maken met plezier gebruik van dit gebouw, waarin ook allerlei dorpsactiviteiten plaatsvinden.

Naast het verenigingsleven, de culturele en sociale activiteiten, is het ook mogelijk in de foyer gezellig een drankje of hapje te komen doen. Daarnaast zijn de verschillende zalen ook mogelijk voor particulieren te huren voor feesten en partijen.

Horeca

De barexploitatie is vanaf 1-1-2021 in handen van Dorpshuis Hekelingen Horeca B.V. Dit is een vaste locatie / vestiging van MijnPartyservice B.V. De reden dat wij aan deze leuke uitdaging begonnen zijn, is omdat wij de krachten van MijnPartyservice verder willen uitbereiden bij het Dorpshuis Hekelingen. Dit zowel met ons uitgebreide assortiment food, food-concepts en non-food, maar ook met onze service verlening. Een leuk enthousiast team heeft er zin in om gastvrouw/gastheer in het Dorpshuis voor u te mogen zijn!

Mogelijkheden

Het Dorpshuis Hekelingen heeft vele mogelijkheden! U kunt verschillende zalen huren bij het Dorpshuis voor uiteenlopende gelegenheden. Dit kan zijn een bruiloft, jubileum, verjaardag, kraamfeest, maar ook uitvaarten kunnen hier worden georganiseerd.

Alle feesten kunnen naar wens worden ingericht en worden gedecoreerd, evenals de mogelijkheid tot diverse arrangementen met eten en drinken. Van een simpel broodje tot een uitgebreid diner met cocktailbar. Bijna alles is mogelijk.

De verschillende zalen

De kleine zaal:

De kleine zaal is een zaal die door 2 gesplit kan worden. U heeft dan ook de mogelijkheid om de halve kleine zaal of de gehele kleine zaal te huren. De totale oppervlakte van de kleine zaal is 92 m2 en de halve kleine zaal is 46 m2. Maximaal kunnen er 50 personen in de gehele kleine zaal en 50 personen in de halve kleine zaal. Bij de zalen zitten diverse voorzieningen: beamer met projectiescherm, flipover, whiteboard, gratis WiFi.

Foyer:

De foyer is de middenzaal. Hier zit ook de bar, waar u zicht op heeft. De foyer heeft een oppervlakte van 145 m2 en er kunnen maximaal 100 personen. De foyer heeft diverse voorzieningen: bar, geluidsinstallatie, microfoon, TV-scherm, gratis WiFi

Grote zaal:

De grote zaal is een zaal met een mooi podium erbij. De zaal heeft een oppervlakte van 277 m2 en het podium heeft een oppervlakte van 51,3 m2. Er mogen maximaal 250 personen in deze zaal. Ook deze zaal heeft diverse voorzieningen: podium, geluidsinstallatie, microfoon, beamer met projectiescherm, flipover, whiteboard, gratis WiFi.

Huurprijzen:

De halve kleine zaal kost € 20,00 per uur (inclusief BTW)
De hele kleine zaal kost € 40,00 per uur (inclusief BTW)
De foyer kost € 40,00 per uur (inclusief BTW)
De grote zaal kost € 60,00 per uur (inclusief BTW)

Heeft u interesse in het huren van een zaal, eventueel met aankleding en catering?

Het is ook altijd mogelijk even naar de zalen op locatie te komen kijken en informatie aan ons te vragen. Hiervoor kunt u vrijblijvend met ons een afspraak maken.

Verder kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@dorpshuishekelingen.nl of laat een bericht achter op de contactpagina. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Dorpshuis Hekelingen” te beoordelen