Vivencia Dinnershow

Vivencia Dinnershow

2.750,00 v.a. prijs

MijnPartyservice heeft nu ook de mogelijkheid voor gezellige themashows. Een van de thema’s die wij u aanbieden is de Vivencia  Dinnershow. Meer dan 40 wereldberoemde hits, razendsnelle metamorfoses en een feest van herkenning. De Vivencia Dinnershow is zeker geschikt voor bedrijfsfeesten, familiefeesten en andere events. Met keuze van diverse soorten overheerlijk warm/koud buffetten of 3- of 4- gangen diners.

Vivencia Dinnershow

De Vivencia Dinnershow die MijnParyservice u nu kan aanbieden neemt jullie mee naar een dinnershow zoals een dinnershow bedoeld is!

Een cast van 8 personen: 4 vocalisten en een prachtig showballet. Zeer veel glitter & glamour en wel 185 kostuums! Meer dan 40 wereldberoemde hits, razendsnelle metamorfoses en een feest van herkenning: dat is wat de Vivencia Dinnershow zo bijzonder maakt!

De show bestaat uit 3 grote showblokken. Tussen de showblokken door geniet u van een 3- of 4- gangen diner en kunt u onbeperkt gebruik maken van de drinken uit het Hollands assortiment. Er zijn keuzes in verschillende soorten diners of warm/koud buffetten (ook mogelijk met een (landen-)thema bijvoorbeeld). De bijhorende catering (food & drinks) kan apart worden aangevraagd, en met u samen kunnen wij iets passends voor u samenstellen.

Onze DJ zorgt tijdens uw diner voor passende achtergrondmuziek en na afloop van de show voor een afterparty. Dus na een goeie maaltijd is er zeker nog tijd voor gezellig feestje!

Prijzen

Vanaf € 2.750,00 exclusief BTW (met inprikken)
Vanaf € 4.250,00 exclusief BTW (met inprikken en techniek)
Deze prijzen zijn exclusief catering. Catering en partycateringconcepten op aanvraag.

Heeft u interesse in deze Vivencia Dinnershow?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Vivencia Dinnershow” te beoordelen

You've just added this product to the cart: