Speciale actie winterkramen

Back to Nieuws en updates
Bedrijfsfeest bij Corrino in Amsterdam op 22 februari 2013.

Speciale actie winterkramen

Een gezellig verlichte en gedecoreerde winterkraam is ideaal om uw personeel, klanten, gasten, vrienden of familie mee te verrassen! De winterkraam kan gebruikt worden als winterse stroopwafelkraam, Brusselse wafelkraam, crêpekraam, poffertjeskraam, pannenkoekenkraam, friet & snackkraam, warme chocolademelkkraam, glühwein kraam en noem zo maar op. Wij hebben het allemaal in ons assortiment!

Vanzelfsprekend houden wij rekening met de huidige RIVM maatregelen ter voorkoming van Corona. Indien u wilt weten hoe wij dit in acht nemen, kunt u contact met ons opnemen. Buitenfeesten zijn ook zeer geschikt om de 1,5m te waarborgen (afhankelijk van de grootte van het buitengedeelte natuurlijk).

De speciale actie:

Huur nu een van de vele mogelijkheden als winterkraam en krijg 5% korting en GRATIS 2 vuurkorven met hout erbij!

Voor verdere informatie over de winterkramen en voorwaarden, verwijs ik u naar de pagina winterkramen, of voor verdere informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Geldigheid

Als u uiterlijk 28 februari 2021 een offerte aanvraagt en bevestigd voor een opdracht binnen 2021 krijgt u 5% korting op het winterpakket en 2 gratis vuurkorven met hout bij de winterkraam.

Heeft u interesse in de winterpakketten speciale actie?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een e-mail sturen naar info@mijnpartyservice.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie van ons.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates