Nieuwjaarsreceptie

Back to Nieuws en updates

Nieuwjaarsreceptie

De nieuwjaarsrecepties staan weer voor de deur en wat is nu leuker om tijdens zo’n gezellig samenzijn ook nog eens een originele kraam neer te zetten.

MijnPartyservice kan een gezellig aangeklede en originele kraam neerzetten tijdens de nieuwjaarsreceptie. Met deze kraam bakken wij op locatie voor uw gasten lekkere warme stroopwafels en schenken wij warme glühwein en warme chocolademelk (met slagroom). U kunt uw gasten dus iets heel verschillends, maar tevens iets heel origineels aanbieden.

nieuwjaarsreceptie
Stroopwafels, gluhwein en warme chocolademelk!

Speciaal voor de nieuwjaarsrecepties hebben wij een aanbieding gemaakt, welke de gehele maand januari geldig is. U huurt de gehele kraam met alle apparatuur en aankleding voor slechts € 150,00 (excl. BTW). Ook onze prijzen voor de stroopwafels, glühwein en chocolademelk zijn zeer scherp en ook heel aantrekkelijk.

Heeft u interesse in onze kraam voor uw nieuwjaarsreceptie? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates