Winterkraam

Back to Nieuws en updates

Winterkraam

De weersvoorspelling voor de aankomende winterperiode liegt er niet om. Vanaf november gaat de kou zijn intrede doen in Nederland en dat zou wel eens tot en met februari 2012 kunnen aanhouden! Natuurlijk kan de kou vervelend zijn, maar als we richting het einde van het jaar gaan, is het ook wel weer leuk en biedt het ook weer hele leuke mogelijkheden als u een evenement gaat organiseren.

Heeft u weleens gedacht aan een winterkraam op uw feest? MijnPartyservice biedt namelijk verschillende leuke concepten aan. Zo hebben wij uiteraard een koek en zopie kraam. Deze kraam is gezellig in een ouderwetse stijl aangekleed en wij kunnen uw gasten dan voorzien van bijvoorbeeld warme chocolademelk, erwtensoep en/of een gevulde koek.

Winterse kraam
Lekkere warme chocolademelk uitdelen, tijdens de koude dagen.

Naast de typische koek en zopie kraam hebben we ook nog kramen welke geschikt zijn voor het uitdelen van heerlijke warme soepen, maar ook het uitdelen van chocolade melk (eventueel in combinatie met poffertjes!) is natuurlijk een super leuk idee voor een winters feest(je). Zodra de feestdagen zich weer gaan aandienen en de temperatuur is laag, is het natuurlijk helemaal een leuk idee om een kraam in te zetten met gluhwein.

Zoals u ziet, hebben wij veel mogelijkheden met het inzetten van verschillende soorten winterse kramen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op en boek een origineel concept voor uw feest of evenement!

Tip: wij hebben ook een originele stroopwafelkraam, waar wij de warme stroopwafels op locatie en ter plaatse bereiden.  De geur en sfeer die dit uitstraalt, zorgt alleen al voor een geslaagd evenement.

Heeft u ook interesse naar één of meerdere van onze winterse kramen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnpartyservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Nieuws en updates